上一頁下一頁
發新話題

歡場真愛?

收藏  |  訂閱
174  9.8k

引用:
原帖由 扑野扑到拍拍聲 於 2008-12-30 01:46 PM 發表 查看引用來源

你唔介意o者,唔代表你父母、仔女唔介意bor! 斷估都唔會唔介意聽到

"嘩!你mummy/新抱當年做雞時D床上功夫一流呀!
你daddy/個仔頂綠帽笠得寧舍四正!"
"一傳十十傳百個你家族D親親戚戚.........
點見人?
介意咁多就唔好沉船啦~你接受唔到je~

引用:
原帖由 dark_sink0913 於 2008-12-30 01:51 PM 發表 查看引用來源

介意咁多就唔好沉船啦~你接受唔到je~
如果你話接受到,咁就真係唔知你有冇人格了

引用:
原帖由 dark_sink0913 於 2008-12-30 01:27 PM 發表 查看引用來源

冇錯~人心都係肉做既~動左情就係動左情~就算對方係女女都一樣~
我就係o係歡場入面搵到我既真愛既人~同佢一齊都好一段時間喇~不過我只係大佢4年~佢都有時開玩笑叫我"嫖客"~最重要係佢真係有心唔再做小姐~而係用行 ...
對,年齡是我正在由疑的一大原因, 我怕她知道我這年紀不能接受. 所以我在主題已說明我們的年齡

引用:
原帖由 羅輛士 於 2008-12-30 01:49 PM 發表 查看引用來源
我都要出聲多謝呢道咁多師兄既分析!意見好有參考價值。
就算係冷言冷語都有用。因為呢d先係忠言逆耳,聽過諗過分析過,要試就試囉!老左無遺憾,仲有好多回憶添!

我唔想受傷,無膽試。只跟我喜歡既做朋友,日久 ...
佢只係將d問題一次過拎晒出黎講~所有既男女一齊都有自己要面對既問題同事物~
每個人都有過去~佢願意俾你知同你講~你仲想點?咁介意一開始就真係千其千其唔好揀呢一條會令人心臟病發既沉船之路~
就算係正當人家定係女女~都係有過去~一樣會有暪住你既事~
無論係小事定大事~你既做法都係只有接受同唔接受

引用:
原帖由 SOS_001 於 2008-12-30 01:57 PM 發表 查看引用來源

對,年齡是我正在由疑的一大原因, 我怕她知道我這年紀不能接受.
你應該一切都向佢坦白~唔係以後就算有機會都管唔住佢

以我的經驗,在大場 d 女女有 d 真系會唔去馬,比 d 時間試下,最重要比個底線自己,細場女女就唔好攪啦

引用:
原帖由 扑野扑到拍拍聲 於 2008-12-30 01:46 PM 發表 查看引用來源

你唔介意o者,唔代表你父母、仔女唔介意bor! 斷估都唔會唔介意聽到

"嘩!你mummy/新抱當年做雞時D床上功夫一流呀!
你daddy/個仔頂綠帽笠得寧舍四正!"
"一傳十十傳百個你家族D親親戚戚.........
點見人?
偉仔貴為康城影帝, 都同富豪私家雞結婚, 雖然吾可以同普通街邊雞嚟比, 但我覺得都只係大同小異!!
甘影帝仲要付出更多勇氣承受全香港幾百萬人嘅指指點點!!
有時吾好將自己放到甘大, 睇自己睇得甘重要!!

引用:
原帖由 dark_sink0913 於 2008-12-30 01:57 PM 發表 查看引用來源

佢只係將d問題一次過拎晒出黎講~所有既男女一齊都有自己要面對既問題同事物~
每個人都有過去~佢願意俾你知同你講~你仲想點?咁介意一開始就真係千其千其唔好揀呢一條會令人心臟病發既沉船之路~
就算係正當人家定 ...
絕對同意, 就算香港喺女仔, 一樣會有瞞住你的往事, 可能同老板有一手, 可能一腳踏幾船, 可能 ....

c hing, 玩到要結婚生仔有將就唔係單只你兩個人o既事,
你要顧埋好多野o架!好簡單,你將來D仔女介唔介意自己媽咪做過雞?
穿煲後,你父母又點睇呢個新抱?
佢以前D嫖客同你父母講:"嘩!你新抱以前做雞D床上功夫一流呀!"

引用:
原帖由 死過翻生無得傾 於 2008-12-30 02:00 PM 發表 查看引用來源

偉仔貴為康城影帝, 都同富豪私家雞結婚, 雖然吾可以同普通街邊雞嚟比, 但我覺得都只係大同小異!!
甘影帝仲要付出更多勇氣承受全香港幾百萬人嘅指指點點!!
有時吾好將自己放到甘大, 睇自己睇得甘重 ...
完全同意!!
每個人都會選擇自己唔同既路~人地講緊真愛~仲同人介意咁多野~簡直矛盾~
如果一個人不顧世俗眼光排除萬難~只係為左同心愛既人一齊~咁佢既人格又有咩野問題呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆