上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)13

收藏  |  訂閱
733  19.4k

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-28 12:39 AM 發表 查看引用來源

佢睇四仔睇到懞左, 原諒佢啦呀sing
haha.......好 句 好 句.............:smile_43::smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-28 12:36 AM 發表 查看引用來源
SO SORRY...
嗯......好啦....就呢件事....
就俾個chance你請大家食打邊爐啦
機會唔係成日有架.........下?

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-28 12:40 AM 發表 查看引用來源

起歌))))))))

碌碌..今宵再會...各位觀眾.......晚安:smile_15:
你..........咁 快 ............要...........        訓 啦???:smile_30: :smile_43:

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-28 00:39 發表

佢睇四仔睇到懞左, 原諒佢啦呀sing
有D貢既事:smile_14: .......係咪想摷番飯島愛D片ar:smile_30:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-28 12:40 AM 發表 查看引用來源

起歌))))))))

碌碌..今宵再會...各位觀眾.......晚安:smile_15:
哦.......你趕66走.....66都未話訓........你 s ........

玩到咁大?? 請客呢D野都係留返比你.. 話哂我資歷尚淺
引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-28 12:41 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 kaya 於 2008-12-28 12:38 AM 發表 查看引用來源
咁刺激,唔洗啦掛,我驚頂唔順喎
你 話 你 安 於 現 狀.......我 先 試 下 JAR 嘛............:smile_30:

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-28 00:41 發表

4肢齊舉 .....各陪審團一至通過:smile_30:

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-28 12:45 AM 發表 查看引用來源
玩到咁大?? 請客呢D野都係留返比你.. 話哂我資歷尚淺
:') :') :')
hug hug蝦仁呀~~~~~:') :')

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-28 12:45 AM 發表 查看引用來源

你 話 你 安 於 現 狀.......我 先 試 下 JAR 嘛............:smile_30:
咪鬼挑起我d獸性啦,壓制左好耐啦:smile_30:
再講唔安於現狀可以點喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆