上一頁下一頁
發新話題

★中山野味老千仁K+SN之字多無相無爛尾報告★

收藏  |  訂閱
148  6.8k

引用:
原帖由 pking 於 2008-12-24 07:39 PM 發表 查看引用來源
插多野.
3個隆都插晒, 無走雞啦瓜!
PM咗你啦

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-12-24 12:14 PM 發表 查看引用來源
無爛尾無相,唔怪得之無人加分比你啦:smile_30:
咪臭係:') :') :smile_22: :smile_22: :smile_22:

用心打過千字連一隻手指都唔值,我決定以後唔會出Post

多謝堅sir 老千report
pm me pls
請教賭又點保障自己- 睇完你個post 超正 pm me pls

引用:
原帖由 小小堅 於 2008-12-26 07:40 AM 發表 查看引用來源

咪臭係:') :') :smile_22: :smile_22: :smile_22:

堅堅下次用手寫板啦......:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 小小堅 於 2008-12-26 07:40 AM 發表 查看引用來源

同情 !! 我都無出post 好耐了 ~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 condum 於 2008-12-26 08:51 AM 發表
多謝堅sir 老千report
pm me pls
請教賭又點保障自己- 睇完你個post 超正 pm me pls
要認識千術, 去youtube搜查 "千術之謎" 啦.
有個叫郭安迪嘅香港人去咗台灣揾食, 好洒家, 四條哋冇走雞.
一條龍都洗到出黎.
http://uk.youtube.com/watch?v=EgDTNC010fo&feature=related

引用:

:smile_40: 深表同情:smile_40:

收到啦堅堅啦!
射射你先:smile_30:
有埋電話就更好啦. thank you very much

各位早晨  

:smile_38: 好野...

可否pm小弟 sn的地址..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆