上一頁下一頁
發新話題

*零九年首個勁舞party~1月27日大年初二 cp disco GaGiz介字團

收藏  |  訂閱
833  12.8k

回覆 129# 的帖子

蛋蛋你有qq嗎or msm

回覆 126# 的帖子

.聽晚後晚重同地盤D師父上珠海同中山...
今晚真係要好好休息....蛋蛋.你是超人啊...珠海同中山..跟住唐會新地

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-12-2 02:53 PM 發表 查看引用來源

後生仔真係好精力呀~~~:smile_13:
梗係啦....  家陣你好老咩...

你咪又係唔過30

引用:
原帖由 bs654321 於 2008-12-2 03:39 PM 發表
蛋蛋你電話沒有充值..你有我香港電話嗎....如果沒有問火山拿吧
岩岩沖左了...你唔講我都唔知...
你有冇我澳門電話?

引用:
原帖由 bs654321 於 2008-12-2 03:44 PM 發表
蛋蛋你有qq嗎or msm
我pm比你...:smile_44:

引用:
原帖由 bs654321 於 2008-12-2 03:47 PM 發表
.聽晚後晚重同地盤D師父上珠海同中山...
今晚真係要好好休息....蛋蛋.你是超人啊...珠海同中山..跟住唐會新地
之後禮拜日晚返香港重有一場..再返澳門...
睇下禮拜一我重生唔生存到先:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-12-2 10:01 AM 發表 查看引用來源

哈哈~~~天哥...我係幫手開post咋~~~
我自己重未有自由身呀~~~:smile_39:
唉~希望你聖誕能夠復出啦:smile_39:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-12-2 10:31 AM 發表 查看引用來源
新團wo~~ 報名..7位唔該
係唔係7位嫁= =你唔好玩我= =

人地第一次咋:smile_13:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-12-2 10:51 AM 發表 查看引用來源

哈哈~~終於唔係搞我喇~~:smile_30:
我幫你頂= =你仲笑=____=

引用:
原帖由 milk333 於 2008-12-2 02:35 PM 發表 查看引用來源

激丫...聽晚後晚重同地盤D師父上珠海同中山...
今晚真係要好好休息:smile_44:
我都想去唐會見識下....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆