上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
739  7.4k

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-11-25 08:48 AM 發表 查看引用來源

而第1我補打都係0
你講野真係直接...:smile_38: 不過.....我鐘意~~~:smile_34:

但...有d  hurt....:smile_24:

你快d陪我練習啦~~~:smile_38:  

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-11-25 08:46 AM 發表 查看引用來源

係咁屈我請食晚飯...我費時理佢
呵..呵.... 唔係好明點解要請你呢??:smile_38:

Mei Mei職位係HR...既阿頭.......最近佢公司被日本入股..成間公司變左行日本既制度..工作氣氛嚴蕭左....
又由日本派員工到她公司...日本人工作態度嚴謹..令佢地原本既舊有同事心情緊張....:smile_27:

就係佢洗頭耳仔入水...:smile_40:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-25 08:53 AM 發表

個次去左澳門黑沙灣路環...法蘭度食燒豬仔肉.........
燒豬仔肉都ok...但炒蜆就.......唉....:smile_39: 有沙..又唔好味....:smile_22:
餐牌無蜆既價錢....諗住唔會好貴...點知..成$118....:smi ...
食左.....無計:smile_38:
唯有用阿Q精神同自己講......你唔係笫一個被法蘭度呃:smile_13:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-25 08:55 AM 發表

你講野真係直接...:smile_38: 不過.....我鐘意~~~:smile_34:

但...有d  hurt....:smile_24:

你快d陪我練習啦~~~:smile_38:   
我都唔識玩:smile_13:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-25 09:02 AM 發表

呵..呵.... 唔係好明點解要請你呢??:smile_38:

Mei Mei職位係HR...既阿頭.......最近佢公司被日本入股..成間公司變左行日本既制度..工作氣氛嚴蕭左....
又由日本派員工到她公司...日本人工作態度嚴謹..令 ...
唔係好明點解要請你呢<------我都唔明丫:smile_30: :smile_30:
乜請人食野要理由咩:smile_14: :smile_30:
日本人工作態度真係好認真.......但係好色  .....叫你朋友小心:smile_38:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-11-25 09:04 AM 發表 查看引用來源

食左.....無計:smile_38:
唯有用阿Q精神同自己講......你唔係笫一個被法蘭度呃:smile_13:
法蘭度...有隻餐酒係cocktail..叫..Sangria幾好飲...連Mei Mei & Sarah唔飲酒都飲到.....
$70 半jar...$110 一jar.....我地要左半jar...入口好香...有紅酒溝...其他唔知加左d乜落去~~

不過...以後都唔會去個度食....:smile_22:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-11-25 09:06 AM 發表 查看引用來源

我都唔識玩:smile_13:
咁...就一齊練習啦..... 向車菊紅偷師~~~:smile_38:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-11-25 09:11 AM 發表 查看引用來源

唔係好明點解要請你呢
唔係好明點解要請你呢<------我都唔明丫:smile_30: :smile_30:
-->等我今晚攝高枕頭諗下先.....:smile_13:

乜請人食野要理由咩:smile_14: :smile_30:
-->唔駛要理由ge 咩???:smile_40:

日本人工作態度真係好認真.......但係好色  .....叫你朋友小心:smile_38:
-->朋友可能等左好耐..... 個日本仔靚仔丫ma~~

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-25 09:11 AM 發表

法蘭度...有隻餐酒係cocktail..叫..Sangria幾好飲...連Mei Mei & Sarah唔飲酒都飲到.....
$70 半jar...$110 一jar.....我地 ...
睇見好似溝左果汁:smile_38:
$70 半jar<----平或貴丫:smile_14:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-25 09:21 AM 發表

唔係好明點解要請你呢等我今晚攝高枕頭諗下先.....:smile_13:

-->唔駛要理由ge 咩???:smile_40:

日本人工作態度真係好認真.......但係好色  .....叫你朋 ...
唔駛要理由ge 咩<----我請同事飲coffee都無理由ga:smile_30: ......有机会請你飲:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆