上一頁下一頁
發新話題

老費第一次做團長 22號深圳 Noon K 已截止報名【部份參與者不想公開名單】

收藏  |  訂閱
250  3.2k

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-11-21 05:14 PM 發表 查看引用來源
晨撚早置亮左啦:smile_45: :smile_45:
豬賓周
D人唔去咪算,有無姦心過我,愛護我:smile_39:

引用:
原帖由 louises 於 2008-11-21 05:15 PM 發表 查看引用來源

我就話多做多錯, 小做小錯, 呢個時世, 又近年尾, 有生意仲驚過無生意:smile_42:
我的行業剛巧相反

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-11-21 05:17 PM 發表 查看引用來源

D人唔去咪算,有無姦心過我,愛護我:smile_39:
牙黃屎忽黑
日日夜夜俾人拮:smile_30:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-11-21 05:15 PM 發表 查看引用來源
REALLY  
舊盤照開, 一歲三杯, 扣埋老費條數, 我除笨有精, 未驚過

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-11-21 05:19 PM 發表 查看引用來源

我的行業剛巧相反
計生辨:smile_29: :smile_15:

引用:
原帖由 louises 於 2008-11-21 05:23 PM 發表 查看引用來源

舊盤照開, 一歲三杯, 扣埋老費條數, 我除笨有精, 未驚過
你出黎先講啦
8月講到家下:smile_19:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-11-21 05:26 PM 發表 查看引用來源
你出黎先講啦
8月講到家下:smile_19:  
要我出野你估咁易呀, 姣多model加雙飛都未必得呀:smile_34:

有機會既~有機會既, 來日方長:smile_35: :smile_15:

引用:
原帖由 louises 於 2008-11-21 05:31 PM 發表 查看引用來源

要我出野你估咁易呀, 姣多model加雙飛都未必得呀:smile_34:

有機會既~有機會既, 來日方長:smile_35: :smile_15:  
貢即係UID3030741講野:smile_45:

引用:
原帖由 louises 於 2008-11-21 05:23 PM 發表 查看引用來源

更腩好寄性

引用:
原帖由 louises 於 2008-11-21 05:31 PM 發表 查看引用來源

來日方長,此話可圈可點

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆