上一頁下一頁
發新話題

徵朋友*♡吃,喝,玩,樂,吹水♡R444♡秋涼BBQ

收藏  |  訂閱
738  6.8k

引用:
原帖由 松本5 於 2008-11-11 11:07 AM 發表 查看引用來源

咁我都要番工:smile_19:
老婆呢:smile_38:

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 2008-11-11 11:11 AM 發表 查看引用來源

老婆呢:smile_38:
都要番:smile_42:

引用:
原帖由 松本5 於 2008-11-11 11:12 AM 發表 查看引用來源

都要番:smile_42:
你養老婆 叫老婆 唔好返 湊阿b:smile_30:
生左仔仔定囡囡呀:smile_41:

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 2008-11-11 10:48 AM 發表 查看引用來源

琴日上網睇番翡翠歌星賀台慶呀 幾好睇
嗰日星期六做睇左啦~~:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 2008-11-11 11:15 AM 發表 查看引用來源

你養老婆 叫老婆 唔好返 湊阿b:smile_30:
生左仔仔定囡囡呀:smile_41:
無咁既本事:smile_27:
仔黎架...半歲lu

引用:
原帖由 搞搞震caca 於 2008-11-11 11:21 AM 發表 查看引用來源

嗰日星期六做睇左啦~~:smile_34: :smile_30:
我果日冇睇呀:smile_13: 掛住煮野食:smile_30:
引用:
原帖由 松本5 於 2008-11-11 11:22 AM 發表 查看引用來源

無咁既本事:smile_27:
仔黎架...半歲lu
d時間過得咁快既 之前仲話未生 而家半歲:smile_40:

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 2008-11-11 11:24 AM 發表 查看引用來源

我果日冇睇呀:smile_13: 掛住煮野食:smile_30:

d時間過得咁快既 之前仲話未生 而家半歲:smile_40:
你真係快樂不如時日過:smile_45:
佢都不知食左我幾多奶粉:smile_45:

引用:
原帖由 松本5 於 2008-11-11 11:27 AM 發表 查看引用來源

你真係快樂不如時日過:smile_45:
佢都不知食左我幾多奶粉:smile_45:
係呀 渾渾噩噩咁囉成日:smile_39:
係開心事黎架 你辛苦d搵奶粉錢都要啦

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 2008-11-11 11:30 AM 發表 查看引用來源

係呀 渾渾噩噩咁囉成日:smile_39:
係開心事黎架 你辛苦d搵奶粉錢都要啦
睇黎lunch都係食自己:smile_45:

引用:
原帖由 松本5 於 2008-11-11 11:32 AM 發表 查看引用來源

睇黎lunch都係食自己:smile_45:
我一陣食壽司:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆