上一頁下一頁
發新話題

珠海H天桑拿~鬆一鬆好玩之旅

收藏  |  訂閱
171  13.7k

good正:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-15 12:49 AM 發表 查看引用來源

恭喜晒師兄俾人偷文:smile_14:
cacoke師兄,多謝你的祝賀,証明小弟的文章是好嘢,先至有人偷學啦!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

Thank you for your sharing.

thank you:smile_15:

PM經理電話 , 地址 & 由拱北去遠嗎??? 唔遠的話過2日去完澳門順便試試...

thanks

引用:
原帖由 AHLC1398 於 2008-11-16 00:34 發表 查看引用來源

cacoke師兄,多謝你的祝賀,証明小弟的文章是好嘢,先至有人偷學啦!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
好事來嘅.....出好包膠仲俾報紙睇中....文釆一流

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-16 07:47 AM 發表 查看引用來源

好事來嘅.....出好包膠仲俾報紙睇中....文釆一流
cacoke 兄, 三國時曹操的兒子~子植被人讚賞他的文釆 (文釆風流) ,是這樣說的:「天下文章共一石,而子植共得八斗。」,:smile_38: 而小弟共得九斗,:smile_30: 講笑唧。

ching 可否 pm 個地址+經理電話比小弟 .. Thank you very much !!!!

Thanks for sharing

引用:
原帖由 gizer 於 2008-11-15 02:28 AM 發表 查看引用來源
珠海有d遠 :smile_42:
坐船到珠祗需70mins.:smile_38:
引用:
原帖由 wai_ching118 於 2008-11-16 03:24 AM 發表 查看引用來源
PM經理電話 , 地址 & 由拱北去遠嗎??? 唔遠的話過2日去完澳門順便試試...

thanks
The manager's tel no. has been sent to wai_ching118 .

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆