上一頁下一頁
發新話題

[財財] 大除夕PARTY! HAPPY NEW YEAR 2009 (VOL. 2)

收藏  |  訂閱
748  7.2k

引用:
原帖由 sky19850801 於 2008-10-25 06:18 PM 發表 查看引用來源

個S有藍色都好過冇色
有進步呀鬍鬚兄:smile_38:
你講咩呀,我唔明喎

記住我係新手黎架:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2008-10-25 06:13 PM 發表 查看引用來源

貢我岩岩起身嫲....................
我唔知嘛:smile_13:

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 25-10-2008 18:19 發表 查看引用來源
唔見左濃毛師兄既........

唔會去左投訴版投訴我卦:smile_27: :smile_27:
佢都是學邊個邊個要去超版到舉你嘛

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2008-10-25 06:16 PM 發表 查看引用來源

好呀,過多9個鐘,我會打俾你:smile_30: :smile_30:
快D打黎..........無時間啦!!   
馬上帶你去屯門搵阿黃師奶....

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 25-10-2008 18:20 發表 查看引用來源

你講咩呀,我唔明喎

記住我係新手黎架:smile_38: :smile_38:
你己是一星會員啦仲新:smile_22:
我先系新人:smile_38:

引用:
原帖由 sky19850801 於 2008-10-25 06:19 PM 發表 查看引用來源

我驚你屋企冇嘛:smile_13:
上網有就得啦,聽講下載黃頁送ky1支添呀

引用:
原帖由 (分身) 於 25-10-2008 18:21 發表 查看引用來源

快D打黎..........無時間啦!!   
馬上帶你去屯門搵阿黃師奶....
去買飯堂套票呀:smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2008-10-25 06:22 PM 發表 查看引用來源

咁抵.....................我又下載先:smile_43:

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 25-10-2008 18:22 發表 查看引用來源

咁我都去下載黃頁先:smile_43:

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2008-10-25 06:22 PM 發表 查看引用來源

會過期嗎 ??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆