上一頁下一頁
發新話題

COPY手記..........想沉船租屋或搵炮房嗎?

收藏  |  訂閱
194  7.7k

多謝ching包膠,幾平喎

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-24 10:28 發表 查看引用來源
千幾蚊我想農民樓,不過農民房乜都無,要自已賣,好多房東都唔會搞咁多野,我介紹呢D房,系方便向西妹住,所以佩備晒!:smile_13:
copy兄,咁D向西妹有無在自已間房度開工呢?有就正了。

引用:
原帖由 夢論 於 2008-10-25 04:26 發表 查看引用來源

不如自己租間做炮房:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 夢論 於 2008-10-25 04:26 AM 發表 查看引用來源

系無的,翻到屋企就休息!

引用:
原帖由 T-65 於 2008-10-25 01:58 AM 發表 查看引用來源

嘟好喎 ... 近地鐵丫嘛 , 但係佢話七樓 , 係咪即係頂樓 , 如果天台無僭建 , 夏天咪好熱囉 ~ :smile_41: ~
另外 罗湖区 / 笋岗 泥岗东路 雅仕居 , 請問交通方便港男嗎 ?

...
系好熱的,我住過天台,你講個幾度地方,比著我就坐TAXI,而家春風路我就坐巴士,不知幾方便,10分鐘就到,幾個站!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-25 09:48 發表 查看引用來源
系好熱的,我住過天台,你講個幾度地方,比著我就坐TAXI,而家春風路我就坐巴士,不知幾方便,10分鐘就到,幾個站!
以前無計, 依家係住電梯樓好啲

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-25 10:12 AM 發表 查看引用來源
以前無計, 依家係住電梯樓好啲
一有笠就貴八舊 , 地方細一半 ~ :smile_24:

引用:
原帖由 T-65 於 2008-10-25 10:19 發表 查看引用來源

一有笠就貴八舊 , 地方細一半 ~ :smile_24:
咁又係...新州果邊啲樓平租啲喎

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-23 09:14 PM 發表 查看引用來源
春風路尾一帶,系電燈柱會有好多街招,一房租金幾百蚊起,春風路上都好多商住樓被改裝,好多向西妹都系租住呢種房間。
房東系將一個大單位,分割成十數小房,每房都有獨立洗手間,其中靠牆的房,只有走廊窗,系安裝 ...
我起向西村上個月租左間2戶1廳,2個人合租的,都要1800. 重要冇傢私,電梯 (好彩都係4樓),空氣又唔流通,又冇景.....你早d出post可能我都會揀第2度
講真,都唔知點q解向西d屋特別出蟑螂,可能樓下有太多食店吧

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-25 09:48 AM 發表 查看引用來源
唔該團長先 , 等喎睇咗屋再請教 ~
引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-25 10:22 AM 發表 查看引用來源
咁又係...新州果邊啲樓平租啲喎
係喎 ... 但係點解貢鬼平呢 ~ ~ 好似近上下沙噃 ~
http://rent.sz.bendibao.com/sz/20081020/zf888691.htm

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆