上一頁下一頁
發新話題

轉帖: 中移動一卡兩號賣$99?

收藏  |  訂閱
272  11.9k

引用:
原帖由 perfectshit 於 2008-10-26 15:43 發表 查看引用來源
plz take a look b4 u trust cd2008!!

某 師兄 交易後結果
師兄我朋友問佢攞資料, 佢一直沒有比
最近叫我朋友上甚麼10068網看, 好少少號碼好費, 普通的沒有價錢
只肯在電郵回答或在他討論區有答案
我近 ...
係呀...咁真係要小心啲啦...萬一有乜差池...上去叫少一碟半小肥羊喎:smile_29:

師兄你上過當  受過騙呀??   咪又聽講人地點啦....自己出帖出真實自己經歷啦

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-26 04:24 PM 發表 查看引用來源

係呀...咁真係要小心啲啦...萬一有乜差池...上去叫少一碟半小肥羊喎:smile_29:

師兄你上過當  受過騙呀??   咪又聽講人地點啦....自己出帖出真實自己經歷啦
我習慣被人中傷了
昨天已有幾位師兄收到卡 , 我也不作任何評論 , 我实在阻住太多行家揾食

引用:
原帖由 cd200801 於 2008-10-26 04:42 PM 發表

我習慣被人中傷了
昨天已有幾位師兄收到卡 , 我也不作任何評論 , 我实在阻住太多行家揾食
可能有廣告成份,ban左就算啦!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-10-26 05:00 PM 發表 查看引用來源

可能有廣告成份,ban左就算啦!:smile_38: :smile_38: :smile_38:
當然啦

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-10-26 17:00 發表 查看引用來源

返咗落來啦師兄:smile_35:

係家鄉回來!極速!:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-10-26 18:32 發表 查看引用來源
係家鄉回來!極速!:smile_44: :smile_44:
梗快........ :smile_27:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-10-26 18:32 發表 查看引用來源
仲以為你上咗CA 添

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-26 08:50 PM 發表

仲以為你上咗CA 添
又係極速!晚天早上出發,今午已回港!:smile_35:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-10-26 20:56 發表 查看引用來源

又係極速!晚天早上出發,今午已回港!:smile_35:
差吾多啦...依家行高速....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆