上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
746  8.6k

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-13 10:53 PM 發表 查看引用來源

嗰個囉...........:smile_19: 無頭像顯示...:smile_40: 姓莫既..:smile_44: ..聲大大.....借野唔還.......:smile_22:
邊個借野唔還

邊個爭人錢唔還

邊個未交學費唔還

哼...
哼...
哼...
哼...
哼...
哼...

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-13 10:57 PM 發表 查看引用來源

因為你話唔入貨就要比哂d錢你囉.....:smile_22:
所以.......一拍兩散........:smile_46:  
咁......你而家財散

人係咪安樂左丫

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-13 11:06 PM 發表 查看引用來源

係你平時教導有方.... 你話既.....有乜野就 三十六著...走為上著.:smile_43: ...萬大事有仇兄當丫嘛.....
你仲好意思話係我教你

我的學費呢

幾時俾呀

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-13 11:07 PM 發表 查看引用來源

車牌話自動出場...唔駛人叫喎....:smile_40:
顏妹都有去玩骰盅...同大話骰.......:smile_44:  
大話骰呀

你強丫

你講野都無句真

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-13 11:15 PM 發表 查看引用來源

sure?

顏妹今日係咪好靚???↓↓↓
何止靚.......真情爆鏡啦

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-13 11:27 PM 發表 查看引用來源

哈...咁都比你諗到...........勁~~~
勁哩...........唔係好多人知架咋

你知我幾低調架啦

唔好周圍話俾人知喎

費事越黎越多人仰慕我呀

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-13 11:32 PM 發表 查看引用來源

顏妹無組織ga....:smile_38:
仇兄....你係有組織背景人士?:smile_44:
其實我係中央任命,委任為國家特派專員,由國民治安局全國最高機密委員會兼國家領導常務理事會及特別行政院院校行動小組成員,編號709394

你唔好周圍話俾人知呀

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-14 01:52 AM 發表 查看引用來源

其實我係中央任命,委任為國家特派專員,由國民治安局全國最高機密委員會兼國家領導常務理事會及特別行政院院校行動小組成員,編號709394

你唔好周圍話俾人知呀
你好...大人物:smile_24: :smile_24: 我冇過曳....請你多多包函:smile_19: :smile_19: 我驚驚

早晨靚姐姐.....
http://hk.youtube.com/watch?v=dS0korzYm4g
Morning Has Broken

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-14 01:52 AM 發表 查看引用來源

你唔好周圍話俾人知呀
又是左 又是右
那來那麼多字
又是個土官方
我知你是姓曾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆