上一頁下一頁
發新話題

30/9星期2晚[北蒲]沙咀K Party 報告 ( 多幅女相 )

收藏  |  訂閱
224  12.2k

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-10-4 01:07 PM 發表 查看引用來源

甘你想同我聊咩呢
聊吓你地飯堂D蟹:smile_46:

師亨小心:smile_38:  轉貼
原帖由 dragonor 於 2008-10-2 07:13 PM 發表 查看引用來源
唉........野草燒不盡, 春風吹多生.

施主若再出分身愚弄網友, 搞事搞非. 在下只有通知超版代為找出閣下所有正身分身一起處理. 請不要再作出鼠輩行為. 多謝合作!

CEO u Said this one!!!:smile_44:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-10-4 01:10 PM 發表 查看引用來源

聊吓你地飯堂D蟹:smile_46:  
呢d唔使聊,過黎一路食,一路吹水,把酒言歡

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-10-4 01:11 PM 發表 查看引用來源
師亨小心:smile_38:  轉貼 原帖由 dragonor 於 2008-10-2 07:13 PM 發表 查看引用來源

施主若再出分身愚弄網友, 搞事搞非. 在下只有通知 ...
漏左主人家

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-10-4 01:11 PM 發表 查看引用來源
師亨小心:smile_38:  轉貼 原帖由 dragonor 於 2008-10-2 07:13 PM 發表 查看引用來源

施主若再出分身愚弄網友, 搞事搞非. 在下只有通知 ...
yes................................

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-10-4 01:12 PM 發表 查看引用來源

呢d唔使聊,過黎一路食,一路吹水,把酒言歡
一隻有無九両先:smile_47:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-10-4 01:13 PM 發表

yes................................
:smile_44: :smile_44: :smile_44: :smile_44:ic ic

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-10-4 01:14 PM 發表

Morning 費Sir:smile_15:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-10-4 01:17 PM 發表 查看引用來源

Morning 費Sir:smile_15:  
Morning,今晚大廳有無表演

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-10-4 01:14 PM 發表 查看引用來源

今次3兩.........

9兩只有傻人至食

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆