上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 3 (updated on 23/9 & Photo P.49)

收藏  |  訂閱
777  104.3k

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-9-15 04:54 發表 查看引用來源
個個晚晚都係到等fion日記同相相先訓得著
忠實fans:smile_30: :smile_30:

其實睇完都未必訓得到~因為太正~~
但唔睇就一定訓唔著~~

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-14 12:24 PM 發表
咳咳﹐你好正﹐來一張正面﹐乳貼都ok嗱。

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-15 04:24 發表 查看引用來源
Hi Fion,妳好嗎!
小弟之前只係睇,今次係第一次回覆,請勿見怪!
因為見到今次個post及相,唔係扮正經,我只想講我的感覺,真係好似見到件藝術品!
不過以後會繼續支持妳!

Fion, 瞓咗未呀? 定仲玩緊自拍:smile_41:

幾時有下次?同其他rum友約會?

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-15 04:23 AM 發表
ur back is so sexy ah, fion.....ur supporter

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-15 03:47 AM 發表
14/9/2008

剛剛飲到半醉, 想保持呢種感覺寫今日的日記。我做咗23年好女仔, 就係極少真誠咁表達自己。細時驚媽媽, 大時怕男友; 做親咩事都怕唔知其他人點睇自己。

女人, 真係太為難。我都唔知幾時開始鍾意 ...
fion, dun be discouraged....u hve many supporters here, u will have some guys for u to choose....the option is from u, not them...if u like, u can pm me

:smile_40: nice body figure

小弟其實一直都有睇你既日記...今次係第一次回覆
fion 你身材好好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆