上一頁下一頁
發新話題

山區徵友.....第 100 + 41回

收藏  |  訂閱
749  4.3k

引用:
原帖由 半全場 於 2008-9-10 12:09 AM 發表 查看引用來源
呢個先系女 個個系男
咁仲衰,不男不女:smile_42: :smile_30:

:smile_39: 以後都唔知去邊搵你
引用:
原帖由 andogs 於 2008-9-10 12:09 AM 發表 查看引用來源

:smile_14:  ~~~ 唔算呀 ~~~ 我都唔知點解佢地係咁喎 ~~~ :smile_41:

引用:
原帖由 路過. 於 2008-9-10 12:10 AM 發表 查看引用來源

吳同.打工.手停口停...:smile_42:
繼續閃去訓.....:smile_30:

:smile_38: 早抖....:smile_43:
咪差唔多囉,如果你大安主義.........人哋遲早咪一樣飛你:smile_38: :smile_30:
又渡假嗱:smile_14:
一路順風呀:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 半全場 於 2008-9-10 12:11 AM 發表 查看引用來源
多情自古空餘恨..........:smile_39: :smile_30: :smile_30:

我都去睇:smile_43:
引用:
原帖由 陳近南 於 2008-9-10 12:11 AM 發表 查看引用來源

咪差唔多囉,如果你大安主義.........人哋遲早咪一樣飛你:smile_38: :smile_30:
又渡假嗱:smile_14:
一路順風呀:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 半全場 於 2008-9-10 12:11 AM 發表 查看引用來源
徵周星星同學會會員 〔第19 2回〕 ㊣ ˍ︴913 愛徒 院院 ~~~ 大整估

:smile_45:  ~~~ 呢度實搵到 ~~~ :smile_13:

知道
院院我睇一陣 :smile_43:
引用:
原帖由 andogs 於 2008-9-10 12:13 AM 發表 查看引用來源

徵周星星同學會會員 〔第19 2回〕 ㊣ ˍ︴913 愛徒 院院 ~~~ 大整估

:smile_45:  ~~~ 呢度實搵到 ~~~ :smile_13:

引用:
原帖由 半全場 於 2008-9-10 12:13 AM 發表 查看引用來源
我都去睇:smile_43:  
衰仔,咁冇義氣,咁都唔幫手撐場:smile_22: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 andogs 於 2008-9-10 12:13 AM 發表 查看引用來源

哦~~原來係同學會會員:smile_40: :smile_30:

引用:
原帖由 陳近南 於 2008-9-10 12:16 AM 發表 查看引用來源

哦~~原來係同學會會員:smile_40: :smile_30:
:smile_14:  ~~~ 你唔知架咩 ~~~ :smile_40:  ~~~ 我地仲徵緊   男同學   喎 ~~~ :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆