上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.2k

引用:
原帖由 binbinbin 於 2008-10-2 12:39 AM 發表
我想問下點解我個到勃起既時候呢
包皮係可以拉後  但係拉到過哂個頭小小
會見到有塊皮痴住左個頭  
因為個到痴住左所以就拉唔落喇
而想大力D拉後D既話  個到就會痛
之前仲因為大力得滯攪到流血
我想問咁會唔會 ...
呢個係之前包得太耐的原因
試多d反出黎...覺得盡就停, 時間耐左就會可以習慣
仲有...唔好怕痛

demo 123

我念住去割,有d問題想請教你

做完手術後要唔要用紙杯護住,定還是就咁用膠布或紗布之類包住?因為要返工,行路時有無困難或者好似機械人咁。割完後傷口係唔係好痛,同埋要痛幾多日先會好d?如果夜晚訓覺時扯起個傷口會否好痛或者爆線?幾多日先可以沖涼?
謝謝

我16歲 用手反先反到 唔太覺痛
但龜頭好敏感...無水點一點都覺得-0-..怪
有水就好似平時咁 但磨擦都會有d似痛非痛既感覺
係龜頭未習慣定係點?我15歲尾先完全反到
遲d會自然無事定係要咩方法?

救命~ 流血流到巴巴聲  成條褲都係血

引用:
原帖由 東﹏。 於 2008-10-3 01:32 PM 發表 查看引用來源
我16歲 用手反先反到 唔太覺痛
但龜頭好敏感...無水點一點都覺得-0-..怪
有水就好似平時咁 但磨擦都會有d似痛非痛既感覺
係龜頭未習慣定係點?我15歲尾先完全反到
遲d會自然無事定係要咩方法?
你ok的...不過都係果兩隻字...習慣

引用:
原帖由 kaitou 於 2008-9-30 12:29 AM 發表 查看引用來源
小第我今年30+
扯起時不能自動露出, 可用手反到但係有 "cool" 住感覺
預算出年結婚, 為左老婆終於的起心肝肉肉酸酸今日割左 (在此嗚謝會員diokwok提供醫生資料:smile_35: )
先睇一次 ($300) 再約時間做 ($3,500), ...
請問可否pm醫生資料比我嗎 thx

請問有人可以pm好的醫生資料給我嗎?

引用:
原帖由 demo123 於 2008-10-1 01:47 PM 發表 查看引用來源
我一星期多d已經冇腫了
9月4號到依家..前幾日仲可以重現雄風
有咩問題都可以問我
我答到你地
我依家仲考慮緊,因為醫生已經睇左,佢話要割...
但係我好驚...因為我唔可以請假...
醫生話星期六下午去割...星期日休息...
星期一返工...
但係我本身係教P.E.,我平時行路都好快...
如果做完,行路一下一下...
D同事和學生會問我有咩事...

係唔係真的做完後好似正常人一樣~~

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-10-8 09:03 AM 發表

我依家仲考慮緊,因為醫生已經睇左,佢話要割...
但係我好驚...因為我唔可以請假...
醫生話星期六下午去割...星期日休息...
星期一返工...
但係我本身係教P.E.,我平時行路都好快...
如果 ...
等聖誕可以嗎:smile_13:

點解要等聖誕?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆