上一頁下一頁
發新話題

從淑女變性女,Irene的淫蕩秘密日記update p.48第10篇

收藏  |  訂閱
762  505.1k

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-7-29 04:46 PM 發表

呢2日有時間就寫埋佢la....
前幾日熱到冇咩心情做野...
熱就開行個冷氣搵D野搞下囉:smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-7-29 04:46 PM 發表

呢2日有時間就寫埋佢la....
前幾日熱到冇咩心情做野...
irene姐姐,你都唔覆人地pm既:smile_39:

auntie 妳好等待中...............見字請回答

呢度好多人等緊妳個故仔

等緊妳回 PM, 等妳幫人變大人, 等妳整....

仲有更多人想約妳出街,包括我在內,哈~~

我又想做果個豪仔呀.......

very good.  thanks

引用:
原帖由 mrbean_kclee 於 2008-7-29 11:09 PM 發表

irene姐姐,你都唔覆人地pm既:smile_39:
我得5個pm位咋...有成4,50個pm,都覆唔到...
引用:
原帖由 武將 於 2008-7-30 12:48 AM 發表
auntie 妳好等待中...............見字請回答
請問有咩幫到你

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-7-30 05:32 PM 發表

我得5個pm位咋...有成4,50個pm,都覆唔到...

請問有咩幫到你
AUNTIE快D出新文啦:smile_30:
好心急睇你既事件呀:smile_22:

引用:
原帖由 geo 於 2008-7-29 05:10 PM 發表

熱就開行個冷氣搵D野搞下囉:smile_04::smile_04:
講開呢個問題我又有小小分享...
話說上個星期我諗大家都知有幾熱
熱到有時開左冷氣都仲有汗,而且我又唔會24小時都開既
所以呢....膽粗粗咁就試下除晒d衫,係屋企入面走動
之前係屋企起碼都會著住條under,今次試下大解放  
多數都係係廚房度全裸,因為煮飯果陣真係熱到呢....
廚房果度果隻窗同隔離屋廚房隻窗距離好近,
所以企係窗前果陣洗野果陣都覺得幾high,因為如果鄰居都企係窗前ge話,一定望得好清楚....
有時我冇著衫,行過個廳果陣都會見到出面有人係度淋花,係露台收衫等等
我都會係度諗,唔知佢地見唔見到我呢

一次比較好玩d既係有日我煮煮下飯,樓下禁鐘話有野要簽收
我就求其拎左件吊帶絲質裙黎著,咁就去開門
一開門,個速遞員哥哥(我諗2x歲左右)望左我一眼就呆左一呆
大約2秒之後先同我講"小姐,唔該簽收..."
跟住我由簽名到係佢手上拎左盒野,我都feel到佢全程望住我心口....

到我番到入屋先睇到,
原來我之前煮飯煮到成身汗,所以著左條裙之後好透,波波有d現形,而且仲突埋點tim....

回覆 82# 的帖子

wah
autie wanna to seduce a young boy:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆