上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-10 04:15 PM 發表

照我所知,打左電話問佢地,至左包女平,我想要買定可樂招呼!:smile_30: :smile_30:
:smile_40:   買啦   買啦..

d酒等我幫你飲曬佢 :smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-10 04:15 PM 發表

照我所知,打左電話問佢地,至左包女平,我想要買定可樂招呼!:smile_30: :smile_30:
長空要飲綠茶架,
買定5L俾佢飲通頂喇:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Y希 於 2008-6-10 04:17 PM 發表

:smile_40:   買啦   買啦..

d酒等我幫你飲曬佢 :smile_30:
你又去呃酒飲呀

想問下紅酒幾錢一支, 又係咪買一送一?

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-6-10 04:28 PM 發表

長空要飲綠茶架,
買定5L俾佢飲通頂喇:smile_30: :smile_30:
長空去咩?咁好呀。good good
我可以同佢一齊走 ^^" hehe

引用:
原帖由 mudfoon 於 2008-6-10 04:34 PM 發表
想問下紅酒幾錢一支, 又係咪買一送一?
到時如果唔係個個飲紅酒, 咁係咪大圍夾錢定點?

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-6-10 04:28 PM 發表

長空要飲綠茶架,
死藍毛......做燒埋我個疊

信唔信我今晚上黎燒你數薄

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-10 05:00 PM 發表

信唔信我今晚上黎燒你數薄
咁惡

回覆 126# 的帖子

K場要加一,DJ要錢!岩!但K場有折打呢!老細!仲有我計能錯數!$400 X3 而唔係$400 X 7,起碼再减$2000 (每打係 $28 X 12 =$ 330)大元!問你死未!成日攪團無$$$濕腳!你攪能埋我果份喇!吊!師兄,你唔係有份濕腳呀?:smile_41:

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-10 05:00 PM 發表

信唔信我今晚上黎數薄
咁大獲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆