上一頁下一頁
發新話題

別人老公的生日禮物

收藏  |  訂閱
170  26.2k

樓主,小弟甘拜下風....

行山打野戰...一對三..

跑步溝鬼佬......

再做大禮物.......

同 OFFICE 妹妹有得揮

近月,睇到這麼多POST ....我要重新檢討自己是否很沒用,
自問自身不錯...上下都OK......
對性抱開放開明態度...

除 3 p 外 ...有d 嘢都未碰到...枉過一生(性方面)

引用:
原帖由 Reverforever 於 2008-6-11 11:12 PM 發表
嘩,好勁!
甘你有冇同哪鬼佬吞:smile_13: 呀?
佢生日果晚冇,淨係同佢老公正常做咋
引用:
原帖由 2008Chak 於 2008-6-12 06:47 PM 發表
樓主,小弟甘拜下風....

行山打野戰...一對三..

跑步溝鬼佬......

再做大禮物.......

同 OFFICE 妹妹有得揮

近月,睇到這麼多POST ....我要重新檢討自己是否很沒用,
自問自身不錯...上下都OK......
...
睇瀏覽量我有排都追唔上office妹妹,
佢文筆好細利,好多人追住睇
我即興馬虎了幾筆咋

回覆 2# 的帖子

咁都得:smile_42:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-6-5 00:45 發表
我向來唔中意做人地老公既情人or sp,
覺得七年之癢既男人好痴身同惹來很多麻煩事
除非唔比我知對方有太太,否則多數say no
但世事冇絕對,凡事有例外

數年前在網上認識一位外籍太太,收到佢msg問我可唔可以和佢老 ...
思想開放情度已經遠遠超過我能夠接受既範圍,本來都好有興趣,但係而家我反以好擔心。。。妳唔驚嫁咩?

引用:
原帖由 littlen2 於 2008-6-13 12:45 AM 發表

思想開放情度已經遠遠超過我能夠接受既範圍,本來都好有興趣,但係而家我反以好擔心。。。妳唔驚嫁咩?
好有興趣咩? 驚咩野?

咁都得 ~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-6-13 00:48 發表

好有興趣咩? 驚咩野?
緊係有興趣同妳做啦,但係又見妳噤開放,好驚會中招囉 (雖然未必有機會同妳做倒)

回覆 1# 的帖子

但係有冇覺得尷尬㗎?!

引用:
原帖由 tk2813 於 2008-6-13 01:10 AM 發表
但係有冇覺得尷尬㗎?!
有架
從未試過係人地老婆要求下面前做
引用:
原帖由 littlen2 於 2008-6-13 01:04 AM 發表

好有興趣去認識妳,但係又驚我catch up唔倒妳既程度。
oic
睇黎我寫經歷既尺度要收歛d啦,好似唔係咁多人接受到咁既
其實呢d事試過唔係好多,只係有特別至寫咋
好彩有d尺度再深既之前係吹水區度傾左,唔係你會更驚我啦

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-6-13 01:16 發表
oic
睇黎我寫經歷既尺度要收歛d啦,好似唔係咁多人接受到咁既
其實呢d事試過唔係好多,只係有特別至寫咋
好彩有d尺度再深既之前係吹水區度傾左,唔係你會更驚我啦 ...
我諗我同個幾個山佬差唔多囉,未開始就唔敢,試過一次我諗我都唔想停。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆