上一頁下一頁
發新話題

女人寫賽後報告

收藏  |  訂閱
258  56.8k

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-7-28 02:38 AM 發表
其實樓主有無contact呢?因為你仲未可以pm到
如果有可以大家交流一下呀ma

其實呢,唔理個post係真係假,但係有人講呢d女性的資訊
都係好事呀,就算係鴨自己講返,起碼都知係點樣呀
太少呢d資訊啦,supp ...
唔好對雞鴨咁多幻想, 有睇個男人成日都話揾笨啦.
高級特出.行行都會有,敬業樂業,害群之馬.........

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-7-28 02:38 AM 發表
其實樓主有無contact呢?因為你仲未可以pm到
如果有可以大家交流一下呀ma

其實呢,唔理個post係真係假,但係有人講呢d女性的資訊
都係好事呀,就算係鴨自己講返,起碼都知係點樣呀
太少呢d資訊啦,supp ...
我認為妓女吾係個個女人都可以做到. 你以為真係訓係度就得嗎?
還有妓女都有高級妓女和價錢便宜的妓女,因應價錢的不同,她們會提供不同層次的精神和肉體上的服務.

記住吾好叫人做雞,其實妓女都吾係幾好,應該叫性工作者

re : hello

i have a degree in mech engg from uk
i am not a male prostitute
but want to make friend with you
write back if you like
take care
i am 46 years old

很少女寫 包膠  
支持

引用:
原帖由 dd28888 於 2008-7-28 10:29 AM 發表

唔好對雞鴨咁多幻想, 有睇個男人成日都話揾笨啦.
高級特出.行行都會有,敬業樂業,害群之馬.........
唔係幻想,只係針對好多男人成日話落bar識呢樣野
男人係會咁就滿足,但女人唔係,我講緊個分別
同埋,男妓,就算比到好差你,都有一定既服務
我不詳細列明先,我都怕d男人唔係咁鍾意聽呢d
但係好多野都唔同,簡單來說,係佢服侍個女人,顧及女人心理
咁點差都好,同一般男人己經唔同,
咁如果個有男妓同一般男人一樣,或者自己顧自己,好似個女人服侍返佢咁
呢d以後都唔幫襯啦,不過起碼暫時未聽過

樓主上次遇到白龍,可否出report

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-7-28 02:10 PM 發表

但係好多野都唔同,簡單來說, ...
吾洗驚,講出黎聽下,我都好想知男妓點服待女人,等我服待下我女朋友.我好鍾意服待我女朋友.

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-7-28 02:10 PM 發表

你俾左錢個男妓,男妓當然要服待你,佢都想你再幫襯佢.男女朋友就吾同,無金錢關係所以要互相配合,女朋友也很多時候不理我感受.男女朋友間是要互相遷就互相配合.

引用:
原帖由 lovechicken321 於 2008-7-28 11:17 AM 發表
  我認為妓女吾係個個女人都可以做到. 你以為真係訓係度就得嗎?
還有妓女都有高級妓女和價錢便宜的妓女,因應價錢的不同,她們會提供不同層次的精神和肉體上的服務.

記住吾好叫人做雞,其實妓女都吾係幾好,應該叫性 ...
咁我聽男人講,都聽好多,不過,有好多唔係妓女既
因為要討好老公和男友,都會學好多野,有時仲厲害過妓女
所以人地唔係只係訓係度,我都好明白,不過相比起來
男妓就真係要學多少少(主要係一般男人不會去學)
如果妓女既野,女人比較易做得到
同埋男人好多未必會去學點對老婆,但女人會去學點對老公
如果你話價錢好高果d,又或者玩多d野又不同,同埋外表都唔同既
不過我聽過男人召妓時某些會玩既野,一般女人要做,都唔難做到
問題係一般女人肯唔肯做,會不會做,咁唔肯d男人就出去找
但係主要我係針對d男人叫d女人落bar識果d而言,所以我主要都唔係講緊呢行有幾高深.玩乜野

你對佢地既尊重都係好事,但係就算人地對佢地果種稱呼,也未必有唔好的意思

引用:

啱呀,因為基本上有分別,所以需要以高質去做,女嘅可以密食,
而且立場都會唔同,男人可以純為發洩,20分鐘,一轉.
但係女人好要求係感覺,大多數唔係因為需要救火.
純粹傾談,我並無立場,但係一啲無論有冇嘗試過,都話可以,都係鐘意食番住家飯.
...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆