上一頁下一頁
發新話題

其實口爆

收藏  |  訂閱
279  13.0k

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-6-21 22:34 發表 查看引用來源
你又知爽過弟弟
我平時做開cdroom有睇好多野既🤭🤭

所以咩知道爽過弟弟
可惜我都冇機會

引用:
原帖由 S3V30_GK9112 於 2020-6-21 22:41 發表 查看引用來源
我平時做開cdroom有睇好多野既🤭🤭

所以咩知道爽過弟弟
可惜我都冇機會
你應該都會爽

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-21 16:44 發表 查看引用來源

咸味又代表食左乜???好似食咗成包鹽🤣
有咁咸咩?食開重口味呱.哩個話題令到我今日問左三個人我d精咩味.唔腥既咩?
兩個話唔知點形容不過唔難食,一個話好味.
好味個個我問多句係味個個你都咁講啊,俾佢鬧痴線.你以為我個個都擺入口仲要食埋啊.都要睇係咪靚野先得架.
無得反駁.咁鬧法即係讚我.

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-22 00:10 發表 查看引用來源
有咁咸咩?食開重口味呱.哩個話題令到我今日問左三個人我d精咩味.唔腥既咩?
好味個個我問多句係味個個你都咁講啊,俾佢鬧痴線.你以為我個個都擺入口仲要食埋啊.都要睇係咪靚野 ...
你好搞笑,咁都問既,曾經試過24歲男仔,佢好鍾意飲咖啡,佢D好苦

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-6-21 23:24 發表 查看引用來源
你應該都會爽
我點會爽丫
我苦過弟弟

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-22 00:10 發表 查看引用來源
好味個個我問多句係味個個你都咁講啊,俾佢鬧痴線.你以為我個個都擺入口仲要食埋啊.都要睇係咪靚野 ...
呢樣係架...靚嘢同對個人有feel 先吞得落...含得落口...
比你你都係乜人都奶??男人係唔係對無feel 嘅人都可以啪?

引用:
原帖由 S3V30_GK9112 於 2020-6-22 06:38 發表 查看引用來源
我點會爽丫
我苦過弟弟
哈哈點解咁講呀

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-6-22 00:39 發表 查看引用來源
你好搞笑,咁都問既,曾經試過24歲男仔,佢好鍾意飲咖啡,佢D好苦
咁性趣相投先會上到床,平時哩d問題都係情趣來

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-22 10:54 發表 查看引用來源

呢樣係架...靚嘢同對個人有feel 先吞得落...含得落口...
比你你都係乜人都奶??男人係唔係對無feel 嘅人都可以啪?
男人多數九硬就無咩理性.女人多數理性d.所以男人比例上係濫d.
不過我份人慢熱又鐘意有性有愛.唔中意快餐.所以如果我來講都係識落熟左有feel先有下一步.奶鮑就一定要對方乾淨先啦.有異味點奶得落

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-6-22 12:16 發表 查看引用來源
哈哈點解咁講呀
唔識點講😭😫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆