上一頁下一頁
發新話題

Part 4 ~~車震延續篇

收藏  |  訂閱
254  3.5k

引用:
原帖由 ice-cream-cream 於 2008-4-24 10:20 AM 發表

大家好

又係我為大家講解一下我地今日既議程

好首先第一個我想請sexy  講下佢今日既動向係點
好今日既動向就係 :-

- 一早confirm晒所有野, 最好就係morning搞掂
- o係引版打dun
- um.....我未諗到...
仲有.....今日唔記得帶nds....
afternoon 將會悶死~~~~:smile_44:

引用:
原帖由 superlammy1031 於 2008-4-24 10:17 AM 發表

可能下午會忙d:smile_27: :smile_27:

你呢??
我就朝早....hopefully afternoon 冇咁忙~~~:smile_39:

引用:
原帖由 希亞雷 於 2008-4-24 10:23 AM 發表

:smile_38: :smile_38: 今日佢的性感指數預期上升...不過走勢偏遠...
儘管美股疲弱,但受惠性感反彈,支持性感突破25,000水平。性感指數報25,289點,升350點。大市成交增至1,053億元。
嘩....有冇咁勁先???:smile_30:

引用:
原帖由 sexy.you 於 2008-4-24 10:27 AM 發表

好今日既動向就係 :-

- 一早confirm晒所有野, 最好就係morning搞掂
- o係引版打dun
- um.....我未諗到...
仲有.....今日唔記得帶nds....
afternoon 將會悶死~~~~:smile_44:
唔會悶唔會悶
你有我嘛 hoho
不過你3-4點d一個鍾就搵人陪下你 or 自己釣下魚
因為我去開會 ~^.^~

引用:
原帖由 superlammy1031 於 2008-4-24 10:20 AM 發表

蛋蛋...仲要兩粒..sorry, 我有其他幻想...:smile_03:
但妳又唔記得妳dream 到咩囉~~!!!:smile_45: :smile_43:

引用:
原帖由 ice-cream-cream 於 2008-4-24 10:29 AM 發表

唔會悶唔會悶
你有我嘛 hoho
不過你3-4點d一個鍾就搵人陪下你 or 自己釣下魚
因為我去開會 ~^.^~
hehe, thanks creamcream babe ~~~
3-4點我諗我都會有d野做下...就係追客confirm d 野俾我 wakakakakaka:smile_30:

引用:
原帖由 sexy.you 於 2008-4-24 10:28 AM 發表

嘩....有冇咁勁先???:smile_30:
:smile_38: :smile_38: 好似係陸叔話...

引用:
原帖由 希亞雷 於 2008-4-24 10:31 AM 發表

:smile_38: :smile_38: 好似係陸叔話...
6叔唔係測stock 咋咩??? 仲會有性感指數測架???:smile_30:

引用:
原帖由 sexy.you 於 2008-4-24 10:34 AM 發表

6叔唔係測stock 咋咩??? 仲會有性感指數測架???:smile_30:
你既性感指數唔洗測都知爆燈喇

引用:
原帖由 sexy.you 於 2008-4-24 10:34 AM 發表

:smile_38: 唔知佢啵....噤你又知唔知呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆