上一頁下一頁
發新話題

22/4 Ladybaby~新post(完全KO我~part 2)

收藏  |  訂閱
446  11.3k

引用:
原帖由 cityhunder2004 於 2008-4-25 03:55 AM 發表
:smile_42: :smile_42: :smile_42: :smile_42: :smile_42: :smile_42: 咁 好未呀
駛唔駛呀???:smile_45: :smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-25 03:53 AM 發表

知道!等你呀..............
等我

雖然勁累....但5知點解又有返力量~嘿

英雄難過美人關><

唔係咁點呢,妳話嘞:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-25 03:57 AM 發表

等我

雖然勁累....但5知點解又有返力量~嘿

英雄難過美人關><
做咩咁攰呀?:smile_13:

引用:
原帖由 cityhunder2004 於 2008-4-25 03:58 AM 發表
唔係咁點呢,妳話嘞:smile_39: :smile_39:
你又麻煩D ge..................:smile_39: :smile_39:

有幾煩呀????????

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-25 03:58 AM 發表

做咩咁攰呀?:smile_13:
岩岩去左我其中一個契妹既生日PARTY....之後返黎做埋公司既野.....

BB,突然好想攬住妳~^^

4點喇,聽日要5要上班??定係請左假??

引用:
原帖由 cityhunder2004 於 2008-4-25 04:02 AM 發表
有幾煩呀????????
你果D野都幾難攪!:smile_13:

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-25 04:03 AM 發表

岩岩去左我其中一個契妹既生日PARTY....之後返黎做埋公司既野.....

BB,突然好想攬住妳~^^

4點喇,聽日要5要上班??定係請左假??
要呀!!!!!咁你仲唔訓?早D休息嘛........(抱抱中)

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-25 04:05 AM 發表

要呀!!!!!咁你仲唔訓?早D休息嘛........(抱抱中)
唔...一半既原因係見到BB妳

另一半係因為公司既野未完成,而我應乘左人地聽日要比佢,男人講過既野一定算數!!

妳咁夜係訓5著定係岩岩出完街街^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆