上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

姊弟戀無所謂,問題係你預咗唔會有結果囉。今朝有酒今朝醉,最緊要大家happy:smile_30:

期待你地下一次POST............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-2 05:45 PM 發表

收到!多謝你既介紹
點啊 尋晚食左乜野呢﹖你個男同事有乜野表示啊﹖

睇到我都心癢癢!
食完飯有無下文 :smile_41:

引用:
原帖由 the_nightmare 於 2008-4-3 01:21 AM 發表
姊弟戀無所謂,問題係你預咗唔會有結果囉。今朝有酒今朝醉,最緊要大家happy:smile_30:
做人都係今朝有酒今朝醉啦!
我都係咁諗咋,明日係點邊個知呀

引用:
原帖由 牧夫座 於 2008-4-3 08:40 AM 發表

點啊 尋晚食左乜野呢﹖你個男同事有乜野表示啊﹖
尋晚食完飯同左佢去飲o野囉,飲完去左我屋企睇足球!跟住就.............
我今日好忙個頭又有d痛!唔咁詳細講住,等我得閒d先............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-3 09:58 AM 發表

尋晚食完飯同左佢去飲o野囉,飲完去左我屋企睇足球!跟住就.............
我今日好忙個頭又有d痛!唔咁詳細講住,等我得閒d先............
咁快就搞左 真係好野:smile_40:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-3 09:58 AM 發表

:smile_40: 等你報告LA

引用:

HAPPY唔happy先

引用:
原帖由 牧夫座 於 2008-4-3 10:10 AM 發表

HAPPY唔happy先
尋晚食完飯去左飲o野,之後佢話想睇利物浦對阿仙奴,咁我話反正我屋企得我一個人住,咁咪同左佢去我屋企睇囉!
場波咁鬼夜先打,我地係廳度已經又kiss又互摷啦,講真同得佢返去都預左會乜啦!咁咪同佢上左床囉,而佢又真係幾初哥,唔係咁識調情,可能尋晚飲左酒無咁緊張啦,無走火,但第一q就快左d,第二q就ok啦算合格!
唔講咁多啦!今日好似打仗咁,好鬼忙呀..............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆