上一頁下一頁
發新話題

第一次同外國人做和第一次3P的感覺

收藏  |  訂閱
194  35.1k

引用:
原帖由 米奇小子 於 2008-4-25 03:16 AM 發表

喔!!
不要這麼灰呢!!
算啦~灰一陣就無事ge~:smile_30: 我仲要為我e條無國界義工之路而加油呀

引用:
原帖由 早乙 於 2008-4-25 03:17 AM 發表

嗯嗯:smile_30: 只不過我諗下幻想下...:smile_27: 2個男人...好嘔
其實點解你會覺得好嘔既???

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-25 03:19 AM 發表

其實點解你會覺得好嘔既???
2個男人:smile_13: 我感覺男人好嘔 好反應:smile_30: 可能因為比人非禮得多 所以好討厭男人:smile_45:
所以我睇av都係鐘意睇女同~:smile_30:

引用:
原帖由 早乙 於 2008-4-25 03:22 AM 發表

2個男人:smile_13: 我感覺男人好嘔 好反應:smile_30: 可能因為比人非禮得多 所以好討厭男人:smile_45:
所以我睇av都係鐘意睇女同~:smile_30:
吓...........

我上次試過貪得意開女同既片.............. :smile_13:

睇左兩眼已經關都關唔切........ :smile_27:

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-25 03:25 AM 發表

吓...........

我上次試過貪得意開女同既片.............. :smile_13:

睇左兩眼已經關都關唔切........ :smile_27:
可能女睇 同男睇 唔同啦~:smile_30:

引用:
原帖由 早乙 於 2008-4-25 03:26 AM 發表

可能女睇 同男睇 唔同啦~:smile_30:
咁我更加無勇氣去睇男同啊.............. :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 早乙 於 2008-4-25 03:22 AM 發表

2個男人:smile_13: 我感覺男人好嘔  
咁兩個女人既3p你會唔會好d..

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-25 03:30 AM 發表

咁我更加無勇氣去睇男同啊.............. :smile_27: :smile_27:
我睇過  睇男同  我寧願睇食屎好過:smile_39:

引用:
原帖由 vivilee8964 於 2008-3-27 11:51 AM 發表
睇咗個討論區好耐,今次第一次分享我覺得值得分享ge野

我同4個男仔拍過拖,但以前亦曾試過同4個男仔做過,反而第一個bf無做過,同最後一個bf拍拖時,因為中意咗第二個男仔,所以有時同哥個男 ...
又真係幾正bor。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 siuyu_love 於 2008-4-25 03:31 AM 發表

咁兩個女人既3p你會唔會好d..
唔會wo 就算我唔介意 對方都可能會介意

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆