上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-13 11:25 AM 發表

係啊,但始終佢一日吾承認關係,
我都係半天吊,始終耐性、容忍都會有極限...
有時有D野係唔駛講到咁明架,最重要係你感唔感動到佢同埋佢對你有冇feel
另外你有冇諗過想同佢有將來呀:smile_13:

引用:
原帖由 萬事盈 於 2008-3-13 07:23 PM 發表

有時有D野係唔駛講到咁明架,最重要係你感唔感動到佢同埋佢對你有冇feel
另外你有冇諗過想同佢有將來呀:smile_13:
我正在安排佢將來既生活同工作了,係睇佢接吾接受。
我feel到佢緊張我的,但亦feel到佢亦緊張某D人,
雖然兩邊緊張既定義可能有吾同,但始終感覺佢吾係一心一意。:smile_13:

引用:
原帖由 絕情JOHNNY 於 2008-3-13 04:13 PM 發表

..........................................
難矣~:smile_39:

引用:
原帖由 MartiniWong 於 2008-3-13 01:39 AM 發表
師兄點解會係兩個月尼?
囡囡青春有限 :smile_34: :smile_34:  佢地一唔對路就會轉章 :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 絕情JOHNNY 於 2008-3-13 04:13 PM 發表

..........................................
.. 兄你好 :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 絕情JOHNNY 於 2008-3-12 04:41 PM 發表

所謂既問題,其實每一段中港情都會有(我指同正經大陸女仔拍拖)。我覺得d問題都幾結構性,唔容易解決,亦唔係錢可以解決到,因為各自的成長背景、文化、社會風氣不同,造成彼此對人生、價值?br /> 都祝你早日同女 ...
每一次吵咀就愈加深了解:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-13 10:15 PM 發表

難矣~:smile_39:  
...Take it easy.......不要想太多......你們肯定是有 "緣" 的......但如果最後都發覺沒有 "份" 的話.....就不要捉住不屬於自己的....又不肯放手.....i am not in HK.....will reply your PM later........

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-13 10:14 PM 發表

我正在安排佢將來既生活同工作了,係睇佢接吾接受。
我feel到佢緊張我的,但亦feel到佢亦緊張某D人,
雖然兩邊緊張既定義可能有吾同,但始終感覺佢吾係一心一意。:smile_13:  
比D時間佢啦:smile_15:
你會唔會娶佢呀,如果佢願意嫁比你ge話:smile_13:

入黎同大家say個hi先 咁多位師兄好

引用:
原帖由 ※邪虎※ 於 2008-3-13 11:48 PM 發表
入黎同大家say個hi先 咁多位師兄好
你好呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆