上一頁下一頁
發新話題

Disco&Bar舊雨新知閒聊區(各會員必需看p.1)

收藏  |  訂閱
736  5.0k

引用:
原帖由 魚魚小子 於 2008-1-26 10:37 AM 發表

出來做野後…最多都係打保齡…同埋間唔中同的朋友上去跳下咋…
不過我都要活動多的..唔係好快會變左歐陽bobby…:smile_42:  
上去跳:smile_41: ..............返上大陸

引用:
原帖由 738 於 2008-1-26 10:36 AM 發表

知你成日偷跳:smile_45:
你都係啦:smile_45:

引用:
原帖由 魚魚小子 於 2008-1-26 10:37 AM 發表

出來做野後…最多都係打保齡…同埋間唔中同的朋友上去跳下咋…
不過我都要活動多的..唔係好快會變左歐陽bobby…:smile_42:  
打保齡:smile_27:
打排球啦:smile_38:

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-26 10:43 AM 發表

你都係啦:smile_45:
我明跳:smile_34:

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-26 10:46 AM 發表

打保齡:smile_27:
打排球啦:smile_38:
打保齡唔好咩:smile_38: 定係你唔識:smile_45:
你估人妖打排球:smile_40:

引用:
原帖由 win1029 於 2008-1-26 10:01 發表

死不可怕:smile_38: :smile_30:
妳可怕d

引用:
原帖由 win1029 於 2008-1-26 10:01 發表

:smile_45: 你做人仲有乜用呢:smile_38:
我有用個到唔會比妳知:smile_38:

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-26 10:03 發表

雨B:smile_38: 有心事呀:smile_38:

從未曾講 女人心事你未知 從未曾刻意 沁出心裡那份痴
這夜裡 再次想起了你 扇動了 我的心事 願可飾演你身邊的女子~:smile_38:
冇喎:smile_13:

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-26 10:05 發表

WIN姐姐:smile_38: :smile_30:

人天生根本都不可以愛死身邊的一個:smile_38:
十分同意:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 02天天02 於 2008-1-26 10:07 發表

10下都冇,唔係呀:smile_43: :smile_43:
睇我咁既身型就知啦:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆