上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.8k

妙論提出泥出練師偏差, 根本上係一種有利數據, 這數據唔準到你唔服. 連那條稱泥王那條友仔都係得3件.

附件

呢隻勇晉係近排亞拉接手大叔既馬成為大熱門而死火馬, 一隻係正本雄心, 一隻係悅悅有福, 以數據分析, 好似頭馬都幾危, 不過同場只有一隻可以同佢有得撼過下隻馬只有一隻就係喜盈盈,  頭場好無得揀, 好似係局賭.

肥文: 亞呂, 唔洗赦條亞拉, 我分分鐘可以過黎幫拖架! 我哋都幾齊人, 又有黃狗仔, 又有潘老頓, 又有竹星仔, 重有係蝦片仔.

附件

賽後任你講嘜都可以, 賽前還不是大力提供係講馬佬必定會提供隻馬係心中有善, 不過多數係電車馬. 又係認真屎唔屎.

附件

心中有善起碼我一早大力提及係死火馬. 所以賽前分析同賽後評就可以睇得出誰是高手, 誰是低B, 物以類聚, 係無講錯. 所以永不與低B人交談, 唔係好容易自己都變為低B.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-22 10:37 AM 發表 查看引用來源
心中有善起碼我一早大力提及係死火馬. 所以賽前分析同賽後評就可以睇得出誰是高手, 誰是低B, 物以類聚, 係無講錯. 所以永不與低B人交談, 唔係好容易自己都變為低B.
我都飛左佢:096:

天地哭聲咁耐只跑過兩次泥!最後一撃!

大叔吾通同山埃傾訴心聲!另間紅屋仔黄狗射尿!馬会比貼士泥地特佳!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-4-22 11:36 AM 發表 查看引用來源
天地哭聲咁耐只跑過兩次泥!最後一撃!
呢隻馬好易睇到有冇誠意, 就係要睇賠率, 有飛就要睇無飛係唔洗睇, 皆因馬主係獨立人仕.

仆街: 亞伯, 嘜你頂帽都有個八字架!

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-4-22 11:47 AM 發表 查看引用來源
大叔吾通同山埃傾訴心聲!另間紅屋仔黄狗射尿!馬会比貼士泥地特佳!
間屋有無料到就要睇條仆街有無料到, 有八個心還是得一心要去馬.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆