上一頁下一頁
發新話題

溢泉桑拿

收藏  |  訂閱
424  122.0k

溢泉98有無試過,有無report?

有report記得話俾我知:smile_38:

引用:
原帖由 <i>張自強</i> 於 2008-1-8 09:03 AM 發表<br />
溢泉98有無試過,有無report?
<br />

試過, 經理推介。
我覺得佢年紀略大,身裁,樣子都是一般。不是我杯茶。
唔知點解經理勁推。

引用:
原帖由 <i>張自強</i> 於 2008-1-3 09:12 AM 發表<br />
剛看過今期一週刊,說桑拿是什麼菌的高危地方,我看到溢泉的拖鞋,有此感覺,看到報導,就更孕i防中招,但毛巾不可不用,故真防不勝防,想兩想,至少今個月,和下個月(即農曆新年,囡囡要回鄉)不會去溢泉和其 ...
<br />

溢泉的衛生環境又真係麻麻地。
毛巾舊,d拖鞋成日都濕濕地。:smile_39:

呢排嚟左d新野,試過 98 ,也在休息室坐了很久睇下有冇好野,so far 都好似無件標青。
可能都去到悶了。:smile_45:

反而被我見到傳說中既夜更經理,又真係ok喎。

經理也推介 8 仔, 唔知是否ok。

嚟緊小弟都會少d上去.....真係有點悶。

引用:
原帖由 張自強 於 2008-1-6 09:25 AM 發表
各位c兄,有無到溢泉,聖誕前夕去過後,至今也沒有去過,情況怎麼樣,是否冷冷清清,還是客似雲來,也想去搵囡囡,在但想到桑拿的衛生情況,心在猶疑,還是去夜總會,卡拉ok?
98號不用試,多謝c兄report,又一次証明本港桑拿都是中女場,我的至愛也是中女。近排7:00左右到過溢泉,在locker處,數過有10對客人的鞋(有號碼的),其實人客不少,當然我不知道以往的人客數目,但以當日人數來說,生意應不差,我問locker的哥哥仔,他說其實假期生意是差一點,可能各位c兄往神州,或者是family day行不開,近期接連聖誕及新年假期,故整體生意下滑。

引用:
原帖由 張自強 於 2007-10-25 01:50 PM 發表

今天mark到6號仔,6號仔不是經常上班,因已搵夠,北姑大波四川妹,說話直腸直肚,心直口快,
好處是自然流露,不好是得罪了人也不知,6號仔個子不高,但有對大波,經驗証後,屬真野,樣貌一般,但勝在大波, ...
廣告..............................

引用:
原帖由 bennylee_hk 於 2008-1-9 09:53 AM 發表

廣告..............................
bullshit,有其他c兄要作証。

引用:
原帖由 張自強 於 2008-1-9 06:50 PM 發表

bullshit,有其他c兄要作証。
我幫你作証:smile_38:

引用:
原帖由 <i>bennylee_hk</i> 於 2008-1-9 09:53 AM 發表<br />

<br />

<br />
<br />

我地網上討論,互不相識。
大家都係溢泉常客,對溢泉有果句講果句,有讚有彈。
你睇番之前文章就知。

引用:
原帖由 nadaman 於 2008-1-10 02:20 AM 發表
<br />

我地網上討論,互不相識。
大家都係溢泉常客,對溢泉有果句講果句,有讚有彈。
你睇番之前文章就知。
多謝各位c兄支持,而事實上6仔真好波,很懷念,不知那日能再相見。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆