上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.6k

貓B 走了. 遲D 再傾啦

KOKIE 妹妹 和 狼仔/狼女

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-15 06:15 PM 發表 查看引用來源

嘩.....咁都得.....:046:
大叫.啦........

好彩你仲識咬佢地.......:036:
我D牙尖尖的:096: ..試過咬到人流血:030:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-15 06:16 PM 發表 查看引用來源
貓B 走了. 遲D 再傾啦

KOKIE 妹妹 和 狼仔/狼女
再見~~~~~~~~~~~貓B姐姐

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-15 06:18 PM 發表 查看引用來源

我D牙尖尖的:096: ..試過咬到人流血:030:
我得兩隻犬齒睇落特別尖,所以先比人話係狼牙~

我都成日咬人,嘿,不過未試過咬到出血。

有機會的話,睇下我地邊個d牙尖d~:023:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-15 06:23 PM 發表 查看引用來源

我得兩隻犬齒睇落特別尖,所以先比人話係狼牙~

我都成日咬人,嘿,不過未試過咬到出血。

有機會的話,睇下我地邊個d牙尖d~:023:
我除左門牙隔離個幾隻都係尖的:028:
不過你係狼..應該尖D..我最多俾人話係狗仔...:096:
有機會真係要睇下...我好少朋友D牙同我一樣係尖的:023:

回來了@@

又一套小說完結,心情有點不爽。

嗯,去寫文xd

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-15 06:29 PM 發表 查看引用來源

我除左門牙隔離個幾隻都係尖的:028:
不過你係狼..應該尖D..我最多俾人話係狗仔...:096:
有機會真係要睇下...我好少朋友D牙同我一樣係尖的:023:
我上面側門牙係向內爆,所以睇落犬齒特別尖。

:096:

引用:
原帖由 星盜 於 2009-5-15 06:37 PM 發表 查看引用來源
回來了@@

又一套小說完結,心情有點不爽。

嗯,去寫文xd
我都有寫過小說@@.. 寫過幾份,得2份係寫得完~:096:

但係自己寫唔完果d,通常我都覺得比較精彩~

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-15 03:21 PM 發表 查看引用來源
終於爆0左喇:036:  
邊個吹爆的 :071: :096:

引用:
原帖由 mansingp 於 2009-5-15 06:48 PM 發表 查看引用來源

邊個吹爆的 :071: :096:
冰冰吹爆左will~~個post~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆