上一頁下一頁
發新話題

※守護甜心篇の愛比蜜桃甜(伍)※§樓主-影月§

收藏  |  訂閱
5.0k  121.7k

引用:
原帖由 jackso0826 於 2009-4-27 04:10 PM 發表 查看引用來源

係真唔係呀:096:
係真架.:023: :096:

引用:
原帖由 yuga 於 2009-4-27 04:11 PM 發表 查看引用來源

沙律, 我既至愛呀:023:
月月食緊雞翼, 你食唔食....:096:

引用:
原帖由 白色的浪漫 於 2009-4-27 04:30 PM 發表 查看引用來源

初初返 office 朝 9 晚 6
跟住辭職讀 full-time degree + full-time night shift waiter :028:
其實, 你讀完之後, 可以問吓佢哋用唔用番你都得架:092:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-27 04:33 PM 發表 查看引用來源

係真架.:023: :096:
星星就信埋月月E一次喇:096:

引用:
原帖由 白色的浪漫 於 2009-4-27 04:12 PM 發表 查看引用來源

啱啱考完試返到屋企 je :043:
白浪考成點呀

引用:
原帖由 白色的浪漫 於 2009-4-27 04:17 PM 發表 查看引用來源

叫 boss 請添啦 :096:
我以前間公司, 一年先會見到個 boss 一次 @@
基本上做做下野落街買燒賣食都仲得 :096:
一年先見一次, 我指既唔係呢間公司既boss喎,
我地叫部門經理都叫boss啦. :096:

引用:
原帖由 yuga 於 2009-4-27 04:34 PM 發表 查看引用來源

其實, 你讀完之後, 可以問吓佢哋用唔用番你都得架:092:
間公司本身已經太多冗員 :028:
我以前個 team leader 一早想叫我轉讀 pt course , 跟住返去幫佢手
奈何 HR 唔淮, 話咩正常員工辭職後一年內唔可以再返公司 :028:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-27 04:34 PM 發表 查看引用來源

月月食緊雞翼, 你食唔食....:096:
雞翼留俾你, 我食沙律得嗱:097:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-27 04:35 PM 發表 查看引用來源

一年先見一次, 我指既唔係呢間公司既boss喎,
我地叫部門經理都叫boss啦. :096:
我個部門有 4 個 Manager 同 10 幾個 A.M 喎 :096:
基本上, 同佢地都好熟, 同埋唔同 Manager 管唔同 team
最重要係, 佢地本身都成日吞卜 :071::071:

引用:
原帖由 白色的浪漫 於 2009-4-27 04:37 PM 發表 查看引用來源

間公司本身已經太多冗員 :028:
我以前個 team leader 一早想叫我轉讀 pt course , 跟住返去幫佢手
奈何 HR 唔淮, 話咩正常員工辭職後一年內唔可以再返公司 :028:
但係, 你讀完之後都過咗一年啦, 問吓得唔得先:035:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆