上一頁下一頁
發新話題

叫雞.包夜..打只雞..真實故事.絕對原創..!

收藏  |  訂閱
174  38.7k

小心俾人圍就真~圍親你都番唔到HK:025:

囡囡都係人呀=[

引用:
原帖由 keith2006 於 2008-5-28 12:26 AM 發表

總之一個正常人唔會蠢到o係一個陌生地方亂打人囉,況且對方仲係一隻雞,你點知背後有咩勢力?大陸仲係污煙瘴氣o既地方,兵又係賊,賊又係兵!萬一踩到黃黑勢力,死左都唔知咩事。

而且打隻雞唔值得四圍 ...
收聲啦,驚死閪

引用:
原帖由 keith2006 於 2008-5-28 12:26 AM 發表

總之一個正常人唔會蠢到o係一個陌生地方亂打人囉,況且對方仲係一隻雞,你點知背後有咩勢力?大陸仲係污煙瘴氣o既地方,兵又係賊,賊又係兵!萬一踩到黃黑勢力,死左都唔知咩事。

而且打隻雞唔值得四圍 ...
ok  la....thx for Ching's advice la...

引用:
原帖由 bigheadkids 於 2008-5-28 12:09 PM 發表

收聲啦,驚死閪
樓主都識得「多謝忠告」啦,你路人丙就叫人收聲,話人驚死。

好丫,你咁唔驚,你又試下去深圳打隻雞囉,然後影埋相返o黎呢度登囉。記住呀,要有相呀,最好有片!如果唔係一樣當你有妄想症。:084:

影衰香港人
樓主你細佬以後都起唔到 :086:

引用:
原帖由 kellywong0101 於 2008-5-28 05:10 PM 發表
影衰香港人
祝樓主你細佬以後都起唔到 :086:
謝謝關心...好在我細佬精神好好...!

:044: :044: :046:

有d女唔係咁好蝦嘅, 睇住有報應

打人就唔o岩,佢柒所以做雞,雞都人o既尊嚴:046:
引用:
原帖由 tochun 於 2008-4-13 06:57 PM 發表
話說..一個星期五夜晚..我同個f d..去大陸傾d生意...各位C兄都了解啦...
傾生意期間有d野一定要做既....咁好快趣我d傾掂左啦...同果兩個生意上既partner(正咸蟲)就去酒店開房..
拒問我有咩好節目..大家都系明 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆