上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  51.8k

引用:
原帖由 stephenmilk327 於 2007-5-24 01:56 PM 發表
支持一下~~~
小注先~~~
哇..咁都比你睇到,希望你好運帶旺埋我...:036:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 01:43 PM 發表

衰左添,:032: :032: :032:

既然衰左,就要補鑊, 第3場  6拖 3,8...要收復失地...:046: :046:
第3場嚴格黎講,又係衰左...:032: :032:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 02:10 PM 發表

第3場嚴格黎講,又係衰左...:032: :032:
第4場再補鑊(再補唔到都幾大鑊:022: )...威利來 + 得眾 單Q/QP ,得眾再補P...:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 01:43 PM 發表

衰左添,:032: :032: :032:

既然衰左,就要補鑊, 第3場  6拖 3,8...要收復失地...:046: :046:
都中左位置Q呀...有執啦..係咪...:097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-24 02:12 PM 發表

都中左位置Q呀...有執啦..係咪...:097:
只係補到本,有鬼用咩,我要嬴嬴嬴嬴嬴...:046: :046:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 02:16 PM 發表

只係補到本,有鬼用咩,我要嬴嬴嬴嬴嬴...:046: :046:
我都要贏贏贏...今日儲足彈藥等殺敵架...:096:

支持  希望一齊補到鑊啦

引用:
原帖由 hong9999 於 2007-5-24 02:20 PM 發表
支持  希望一齊補到鑊啦
引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-24 02:18 PM 發表
我都要贏贏贏...今日儲足彈藥等殺敵架...:096:
好感動呀...:043:  竟然仲有人黎捧我場,:029:  我一定唔衰得....:046:

買左QP  得眾  有少少驚

引用:
原帖由 hong9999 於 2007-5-24 02:31 PM 發表
買左QP  得眾  有少少驚
我就唔驚.得眾呢類馬唔駛問鬥志,一定跑,跑第幾就睇佢自己...:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆