上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 @DeNnIs@ 於 2006-9-19 03:55 PM 發表

好呀~~~多謝西兄~~~
我自己都會去做下功課先~~~:014:
不用謝,夜小小等我看多點東西,再來介紹1,2場給你吧,但下注前應該小注好了!:005:

支持大家.....
有時候真係要....忍手 ..
希望比多d tips
非常感謝 ..

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-19 04:04 PM 發表

紐卡素唔係我地搵食波,只係我地稱佢為搵食波,因為睇到佢地作客時成日都出擊搵食,所以呢隊波好難搞,投注前應該睇下多方面消息先好落注,咁就唔會輸錢!:005:
真係要等你幫下手先得 lu...
:014::014::014::013:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-19 04:08 PM 發表

不用謝,夜小小等我看多點東西,再來介紹1,2場給你吧,但下注前應該小注好了!:005:
明白....收到~~~:014:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-19 04:00 PM 發表

早前回帖已講了一部份,而家都可以講下倍率問題,係澳門黎講做1.5倍係好合理,因為我地要留返D水位,係外國黎講,好多間初盤唔係1.53,好多間做既都係1.48-1.50,由此可反映出一樣野,就係外國好多間都睇好 ...
咁這場係唔係一場不值得投注呢??

引用:
原帖由 盲俠 於 2006-9-19 04:26 PM 發表

咁這場係唔係一場不值得投注呢??
值唔值得咁早好難講,因為場波聽晚先開,仲有好多外圍因素未睇,所以未有答案比你住!:005:

今日買邊場啊.....西野兄

支持......希望師兄以後都有好tips益大家啦.........thank you very much

引用:
原帖由 crazybaby123 於 2006-9-19 04:34 PM 發表
今日買邊場啊.....西野兄
今晚我唔會提供馬會受注任何一場球賽,因為我冇跟開,如果有買其他地方,小弟夜小小都會推介1,2場意乙比巴打參考!:005:

後日個幾場呢?.....如果今晚你留意到邊d有飛落...可唔可以上黎講一講比
我地知^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆