上一頁下一頁
發新話題

珠海按摩

收藏  |  訂閱
156  52.2k

按摩推油

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2020-1-14 23:22 發表 查看引用來源
啱啱過咗既週未,跟對情侶朋友(下稱A先生B小姐)過珠海食海鮮,飽肚後A先生就話不如去鬆鬆骨、按下先番香港,B小姐話平時同A先生上嚟間中都會去,自己就未試過喺大陸鬆骨,反正個人攰攰地去鬆吓都好,去到果度大堂A先生、B小姐同埋 ...
可以PM我邊間場?

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2020-1-14 23:22 發表 查看引用來源
啱啱過咗既週未,跟對情侶朋友(下稱A先生B小姐)過珠海食海鮮,飽肚後A先生就話不如去鬆鬆骨、按下先番香港,B小姐話平時同A先生上嚟間中都會去,自己就未試過喺大陸鬆骨,反正個人攰攰地去鬆吓都好,去到果度大堂A先生、B小姐同埋 ...
睇到扯哂X!!!!!!!

引用:
正呀
有無回味想再去呀?

真是講得好生鬼 !

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2020-1-16 15:04 發表 查看引用來源
收3點😜!今晚公司週年晚宴幾個鐘空檔 比人約去曳曳
求分享

睇到我都想再去多次
不過你個技師都好直接唔等你反應就插

珍妮妹妹冇上來很久了.
想她的.

引用:
我都勁like異性按摩,不過未接受到做埋

回覆 1# 珍妮妹妹 的帖子

有機會我都幫你按按
我和太太一直都搵緊咁嘅按摩店。
可以PM地址給我哋嘛!

珍妮妹好,睇你的故事
搞到我都想同你 去曳曳

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆