上一頁下一頁
發新話題

中女分享 #254更新

收藏  |  訂閱
312  54.1k

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-3-29 12:56 AM 發表 查看引用來源
又倒帶一下

話說淘寶雙十節真係令到大家出唔少血!當然我男朋友係其中一份子所以我先咁講啦!

有晚佢問我有無野想買,我話無啊!跟住見佢開左買成人用品同情趣內衣個頁係電腦桌面。我心想:咁耐都無攪野!睇d咁既野自J定有外遇?算!好累,唔想影響訓覺心情,就自己上左床訓。男友就幾續係電腦前面唔知攪什麼。

好啦,如事者過左個幾星期,佢集運左一堆淘寶野返黎。佢叫我一齊同佢開啦!點知成袋野入面居然 ...
你就。好 la
咁玩得, 我條女就黎斗零踭都唔著 la 

樓主如果可以分享美艷照片大家欣賞就好啦😘

寫得好好,放胆d 寫!繼續update 大家喇!想問咁樓主通常著咩底底?有冇咩特別喜愛款式?

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-3-28 09:17 PM 發表 查看引用來源

個人懶。著連身裙加一對黑絲就可以返工見得人同唔駛著咁多件。厚黑絲又暖,點解唔著?😄
長定短連身裙先?

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-3-28 09:15 PM 發表 查看引用來源

而家著緊😛
返左屋企都唔除?

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-3-29 12:56 AM 發表 查看引用來源
又倒帶一下

話說淘寶雙十節真係令到大家出唔少血!當然我男朋友係其中一份子所以我先咁講啦!

有晚佢問我有無野想買,我話無啊!跟住見佢開左買成人用品同情趣內衣個頁係電腦桌面。我心想:咁耐都無攪野!睇d咁既野自J定有外遇?算!好累,唔想影響訓覺心情,就自己上左床訓。男友就幾續係電腦前面唔知攪什麼。

好啦,如事者過左個幾星期,佢集運左一堆淘寶野返黎。佢叫我一齊同佢開啦!點知成袋野入面居然 ...
仲戴套?

引用:
又倒帶一下

每件用一次?

引用:
原帖由 乖乖一一 於 2019-3-29 01:10 AM 發表 查看引用來源
咁就大把性福啦!
我都以為係!但最近佢好忙,無貨交😑

引用:
原帖由 savisavi 於 2019-3-29 01:16 AM 發表 查看引用來源

你就。好 la
咁玩得, 我條女就黎斗零踭都唔著 la 
其實我都無著好多年了!而家著平底鞋多🙊

引用:
原帖由 Keungkeung966 於 2019-3-29 01:52 AM 發表 查看引用來源
樓主如果可以分享美艷照片大家欣賞就好啦😘
中女就無謂獻醜啦!一出相個post立即沈底😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆