上一頁下一頁
發新話題

一個淫底女仔的自白

收藏  |  訂閱
539  47.2k

引用:
原帖由 harris_show 於 2018-3-28 05:37 PM 發表 查看引用來源

因為有時嘴嘴下就黎feel就開始咯
又多手摸下就會有感覺咯
我會逼佢捉住我隻手黎渣波

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-28 17:23 發表 查看引用來源

係,但爆房時間有限,唔可以只顧自己爽
爆房2個鐘要咪加鐘,女入到戲都起碼20mins升,之後先插大把時間
好質性唔係計次數,多當然好:smile_o01:

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-28 05:41 PM 發表 查看引用來源

所以遇過d 細J,
快槍手,
亦遇過d屌兩下話攰要抖抖,
屌屌下軟左
甚至娘娘腔咁問你,正唔正,勁唔勁,舒唔舒服..
我笑而不語,寶寶心裏苦!
有個問題我就算係男人都唔明, 點解做做下要問人勁唔勁? 如果答唔勁唔知會點呢 ?:smile_30:

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-3-28 05:42 PM 發表 查看引用來源

爆房2個鐘要咪加鐘,女入到戲都起碼20mins升,之後先插大把時間
好質性唔係計次數,多當然好:smile_o01:
因為入到房都傾下計涼下涼再錫下攬下渣下波,其實想好好享受,每一part都唔想馬虎,好多時我都係吹到個男仔就爆佢先推開我再插入去...

引用:
原帖由 royau2012 於 2018-3-28 05:44 PM 發表 查看引用來源

有個問題我就算係男人都唔明, 點解做做下要問人勁唔勁? 如果答唔勁唔知會點呢 ?:smile_30:
咁就正如個女仔不停問個男仔,我正唔正我索唔索咁樣囉

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-27 10:21 PM 發表 查看引用來源
我發覺只要個男人覺得個女仔淫底,就要諗方法凌虐,羞辱人地!

自問我真係個淫底ge女仔,只係生活在一個保守ge城市!

我細細個已經鍾意睇AV,而且鍾意睇多P果種,成日幻想比好多人淪姦,直至腳軟為止。但好唔好 ...
呵番呵番, 唔好慶, 唔值得
我覺得你係唔好彩, 遇到咁多唔尊重你既人. 我諗你決定出去前同佢傾多dd先, 因為從溝通中可以體會到對方大概會係點既...

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-28 17:41 發表 查看引用來源

所以遇過d 細J,
快槍手,
亦遇過d屌兩下話攰要抖抖,
屌屌下軟左
甚至娘娘腔咁問你,正唔正,勁唔勁,舒唔舒服..
我笑而不語,寶寶心裏苦!
So99y笑左

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-28 17:49 發表 查看引用來源

因為入到房都傾下計涼下涼再錫下攬下渣下波,其實想好好享受,每一part都唔想馬虎,好多時我都係吹到個男仔就爆佢先推開我再插入去...
反而係奶到佢到左之後強上:smile_o01:

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-28 05:49 PM 發表 查看引用來源

你既要求好正常哦, part part都唔馬虎, 共同投入彼此同空間同時間既sex, 最理想就係雙方都有高潮

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-28 04:58 PM 發表 查看引用來源

係,尤其是係SP同ONS 呢種咁尷尬ge 關係,有時太白會好令對方掃興,但我又唔想屈就自己比人屌都唔enjoy,所以搵SP要小心一點
有種相處叫做磨合。

佢又唔係你心入面個條蟲, 點知你諗咩呢
我真係寧願花時間了解對方, 好過白白浪費左一晚 (尤其是好想做既晚上 lol)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆