上一頁下一頁
發新話題

Bunny既第一次人夫 (update #172 潮吹初體驗 #179錄音)

收藏  |  訂閱
215  49.9k

青筋波:smile_40:

引用:
原帖由 bunnyhkgal 於 2018-3-13 06:57 AM 發表 查看引用來源
早左起身就賣下大包俾你地
其實係現實中既Bunny好怕羞,好易面紅又好易俾人tum到,無鬼用
同埋Bumny就黎生日喇,又老左,唔中生日呀😔https://s20.postimg.org/gndo34ww ... B-44_D9-_A130-_FAD6 ...
Bunny對波波真係好大, 應該好正
好想錫你Lin Lin, 人夫唔得閒食我食你

哇,犀利,樓主仲勁過我前1個SL,對波勁大

佢咁衰咩...等我承擔呢個責任,為你獻上硬腸,餵飽你
引用:
原帖由 bunnyhkgal 於 13/3/2018 10:54 AM 發表 查看引用來源

佢唔得閒食喇,唔想食我喇佢

引用:
原帖由 bunnyhkgal 於 2018-3-13 10:54 AM 發表 查看引用來源

佢唔得閒食喇,唔想食我喇佢
點會唔想食,佢冇時間je
等我都報下名先( ̄∇ ̄)

嘩,第一次入黎就見到正野
預祝師姐happy bday 

見個Post好似無咩聲氣,就等我講下第一次見Bunny嘅情況先……!

早幾日喺某交友apps認識左Bunny,好快好直接咁講左大家係揾咩朋友,而我亦都講左自己係人夫,咁Bunny又唔抗拒,又好爽快咁加咗微信傾計。

大家喺微信都有交換正經相,大家都覺得唔錯仲幾啱feel添,於是Bunny就問我可唔可以即日當晚見下面,由於人夫我唔係咁free但我都襯收工後,安排到小小時間見下真人!當晚約左喺九龍塘見面,Bunny上車後,我就開去静小小嘅位同Bunny傾吓計,突然……我見到Bunny嘅恤衫無扣褸,仲見到一條深不可測嘅乳溝,之後好自然咁我就放隻手喺心口,感受一下嗰種威力,仲同Bunny kiss吓,大家互相探索下……可惜時間唔多,但Bunny都有過下口瘾,我又有過下手瘾咁……最後都係各自回家!

今次講住咁多先……少甜!Bunny話下次同我玩要錄音啊,你地想唔想聽下?

係真唔係呀?

引用:
原帖由 yumfu2018 於 2018-3-14 04:40 PM 發表 查看引用來源
見個Post好似無咩聲氣,就等我講下第一次見Bunny嘅情況先……!

早幾日喺某交友apps認識左Bunny,好快好直接咁講左大家係揾咩朋友,而我亦都講左自己係人夫,咁Bunny又唔抗拒,又好爽快咁加咗微信傾計。

大家喺 ...
錄音當然正啦

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2018-3-14 05:56 PM 發表 查看引用來源
係真唔係呀?
請問係邊方面呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆