上一頁下一頁
發新話題

hostel被中出

收藏  |  訂閱
154  40.8k

正到呢⋯
我都想遇到呢d 豔遇😢😢

引用:
原帖由 大胃妹 於 2017-7-22 05:51 AM 發表 查看引用來源
第一次分享第一次同陌生人扑野既經歷
介紹下自己,比甘多位師兄想像下先,20頭,163cm,冇長腿,包包面。對波33b,唔系好大,以前男朋友都一手揸得哂,但會讚我幾挺。分手之後肥左,搞到條腰粗哂,變到廿五廿六吋 ...
好正。點解我遇唔到

睇完文要睇住妳對波起下機先得!
有機會真係想同妳玩下phone sex!

引用:
原帖由 大胃妹 於 2017-7-22 05:51 AM 發表 查看引用來源
介紹下自己,比甘多位師兄想像下先,20頭,163cm,冇長腿,包包面。對波33b,唔系好大,以前男朋友都一手揸得哂,但會讚我幾挺。分手之後肥左,搞到條腰粗哂,變到廿五廿六吋 ...
一個好好既經歷

引用:
第一次系討論區留言,師姐寫得實在太正啦,睇完都硬哂,要打飛機(>﹏<)

引用:
最排我一人去台北都試過食左好野:smile_o05:

引用:
原帖由 大胃妹 於 2017-7-24 03:19 AM 發表 查看引用來源

我諗番都有少少反應。對波好想比隻大手包住黎揸黎摸。
睇相你都係吸手,唔算好大姐😛
一隻手揸晒😛😛

引用:
原帖由 大胃妹 於 2017-7-24 02:48 AM 發表 查看引用來源

師姐都有試過?
係呀,現在進行式中..
我老公都算係台灣人,諗返第一次同佢做,佢全程好溫柔好照顧你感受,令你覺得好受尊重,直到開口叫佢插勁d, 佢先好man咁開turbo...

引用:
原帖由 大胃妹 於 2017-7-22 06:11 AM 發表 查看引用來源
你望住我對波打飛機囉 :p
我伸手去背脊解開個扣 慢慢系你面前拉開兩條bra帶 除左個黑色bra
跟住就你自己諗啦 :d
最正係依個po
我睇住黎j左一q

好羨慕你呀~ 我都想被一個自己鍾意0既男仔咁樣屌樣,又溫柔但係又有少少適當0既粗魯~ 我咁多年成日自己一個去旅行,都只係試過一次ONS咋~ 嗰個男仔都好好,不過唔夠你個台灣男仔咁細心。雖然我同佢識咗幾個鐘就做,但係我都係知道自己鍾意佢先同佢做0既。可惜當時我無同佢keep contact,依家想搵返個咁0既男仔都無喇......

你哋有無keep contact呀? 就算之後可唔可以發展都好啦,都要珍惜,盡可能keep住contact啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆