上一頁下一頁
發新話題

點解同男友曳曳可以無高潮

收藏  |  訂閱
164  14.4k

我覺得feel到佢就射個陣,停低唔好插住,改為幫吹下車下睇下可唔可以拖到一齊高潮

引用:
原帖由 叫我做主人 於 2017-7-19 10:23 PM 發表 查看引用來源
我成日都聽到我嘅朋友咁講,我覺得咁樣做係一個好唔尊重人同好自私嘅行為
其實你可以同佢講下傾下,如果唔係結果唔係分手就係偷食
好啦,唔該哂你地,我會同男友反映下@@

引用:
原帖由 Estherfok 於 2017-7-20 09:07 AM 發表 查看引用來源
我覺得feel到佢就射個陣,停低唔好插住,改為幫吹下車下睇下可唔可以拖到一齊高潮
咁我下次試下hold住佢先,睇下會唔會好d

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-20 10:30 AM 發表 查看引用來源

一齊高潮先正呀

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-20 10:30 AM 發表 查看引用來源

1. 佢技術不足
2. 環境氣氛唔配合
3. 你心理上既感覺驅使你高潮唔到

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-18 02:25 AM 發表 查看引用來源
小妹第一次寫文 寫得唔好 唔好介意意> <

說話 小妹今年22歲 咁係18歲開始就有自慰習慣
我第一次曳曳係我22歲呢年 就係我依家呢個男友
我地曳曳次數唔多 加埋都無十次
但我發現我同男友每次搞野 都係得佢爽 我無 ...
睇你引人入性文章應該係你男友未知道性敏感位於向邊加上每次前秦都未俾不到刺激俾你你們多磨練。你唔介意嘅我們可做朋友聊天加wec有空可聊天kman三個三一個四

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2017-7-20 11:31 AM 發表 查看引用來源

1. 佢技術不足
2. 環境氣氛唔配合
3. 你心理上既感覺驅使你高潮唔到
下次我試下唔飲酒曳曳睇下會唔會好d啦,我都想我心理上可以放鬆d

前戲互動不足,欠缺衝動感

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-18 02:25 AM 發表 查看引用來源
小妹第一次寫文 寫得唔好 唔好介意意> <

說話 小妹今年22歲 咁係18歲開始就有自慰習慣
我第一次曳曳係我22歲呢年 就係我依家呢個男友
我地曳曳次數唔多 加埋都無十次
但我發現我同男友每次搞野 都係得佢爽 我無 ...
你你你前戲未夠啫

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-18 12:16 PM 發表 查看引用來源

無㗎,次次搞都係佢屋企,佢屋企又有人,又唔可以太激。
出去租時鐘酒店

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆