上一頁下一頁
發新話題

舊人悶文一則+3p文(p5, 6)

收藏  |  訂閱
150  12.4k

引用:
原帖由 無袖 於 2017-6-12 22:47 發表 查看引用來源

咁依家只係為左滿足老公?
又吾算既,一來自問又吾算大食,佢肯定時餵下我都ok,二來佢中意玩,而我又接受到,滿足到佢既,咪陪下佢囉。

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-12 11:44 PM 發表 查看引用來源

又吾算既,一來自問又吾算大食,佢肯定時餵下我都ok,二來佢中意玩,而我又接受到,滿足到佢既,咪陪下佢囉。
得妻如此,你先生真係3生有幸

幾時交下文先?

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-9 19:46 發表 查看引用來源
但B隻手都係繼續上,一摸就摸到條濕左既底底,仲話我今日做咩咁快濕。雖然我覺得我未到濕既地步,濕左估計只係今朝同E Borning Q完既副產品,但我無理由照樣咁答B既,只能唔出聲,希望呢個Goodbye kiss係E沖完涼出黎 ...
恭喜師妹

好好睇下,要繼續寫落去下

我都試過MFF, 當睇住自己條仔攬住呢一個瞓,唔係自己時,真係好難受,仲要戈個女仔照攬自己條仔。自戈次之後,我唔再玩3P。

引用:
原帖由 PeanutButter12 於 2017-6-19 11:36 PM 發表 查看引用來源

恭喜師妹

我都試過MFF, 當睇住自己條仔攬住呢一個瞓,唔係自己時,真係好難受,仲要戈個女仔照攬自己條仔。自戈次之後,我唔再玩3P。
咁mmf呢?

引用:
原帖由 無袖 於 2017-6-20 02:18 發表 查看引用來源

咁mmf呢?
無試過

引用:
原帖由 無袖 於 2017-6-13 22:28 發表 查看引用來源

得妻如此,你先生真係3生有幸
你睇佢好姐,我都好惡頂、好惡死嫁!

引用:
原帖由 Nottoday222 於 2017-6-19 21:57 發表 查看引用來源
幾時交下文先?
哈哈,寫左一半,無心機寫,擺低左:smile_30:

引用:
原帖由 PeanutButter12 於 2017-6-19 23:36 發表 查看引用來源

恭喜師妹

所以我都未見過,有女朋友/老婆,會願意mff,知佢爛玩係一件事,親眼睇住就好難頂,咩mood都無晒。

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-27 08:27 PM 發表 查看引用來源

所以我都未見過,有女朋友/老婆,會願意mff,知佢爛玩係一件事,親眼睇住就好難頂,咩mood都無晒。
所以其實你好叻架喇..
我8月會去台北啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆