上一頁下一頁
發新話題

今朝搭地鐵.....

收藏  |  訂閱
141  27.4k

引用:
原帖由 michael_2015 於 2017-6-27 08:48 AM 發表 查看引用來源

師妹頭像好鬼引人, 可以認識嗎?
唔可以
你有冇問過呢個post個主人?
小妹唔想騎劫左佢

引用:
原帖由 天生肉肉OL 於 2017-6-1 05:43 PM 發表 查看引用來源
唔知有冇姊妹同我一樣, 好enjoy被人抽水同偷窺既感覺呢?

今朝我又冇著底底返工, 搭地鐵時我坐個位對住個三四十歲既西裝成熟男, 我就習慣著A字短裙返工, 貪佢舒服又唔焗束, 尤其係唔著底底時, PAT PAT...陰唇....同 ...

引用:
原帖由 天生肉肉OL 於 2017-6-3 11:48 AM 發表 查看引用來源

黃大仙嗰條線,通常8:15-8:40呢段時間會喺車箱內
真係咁淫蕩:smile_38::smile_38::smile_30:

引用:
原帖由 Yau3210 於 2017-6-27 12:37 PM 發表 查看引用來源

唔可以
你有冇問過呢個post個主人?
小妹唔想騎劫左佢
可能佢唔介意呢
何況朋友邊有人會嫌多

真係淫西

姐姐,唔知有無機會認識到你呢?

引用:
原帖由 Yau3210 於 27-6-2017 08:25 AM 發表 查看引用來源

有🙋
但小妹有d外貌協會,如果係大叔/麻甩佬,有時行埋d已經想一腳伷開佢地
如果係眼鏡西裝男就..😍😍
如果怕怕羞羞就更好😍😍
企得好埋好迫時有時聽到d重呼吸聲, ...
師姐,呢d係咪叫淫賤不能移呢呢😂😂還是
叫但願淫長久

引用:
原帖由 天生肉肉OL 於 2017-6-1 05:43 PM 發表 查看引用來源
唔知有冇姊妹同我一樣, 好enjoy被人抽水同偷窺既感覺呢?

今朝我又冇著底底返工, 搭地鐵時我坐個位對住個三四十歲既西裝成熟男, 我就習慣著A字短裙返工, 貪佢舒服又唔焗束, 尤其係唔著底底時, PAT PAT...陰唇....同 ...
咁師姐會唔會特登走光引下人?

引用:
原帖由 Yau3210 於 2017-6-27 08:25 AM 發表 查看引用來源

有🙋
但小妹有d外貌協會,如果係大叔/麻甩佬,有時行埋d已經想一腳伷開佢地
如果係眼鏡西裝男就..😍😍
如果怕怕羞羞就更好😍😍
企得好埋好迫時有時聽到d重呼吸聲, ...
師姐,好奇一問你會唔會主動出擊?

引用:

樓主呢D可遇不可求,敢吾著底底

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆