上一頁下一頁
發新話題

出軌之再遇lT仔 - Update 8 完

收藏  |  訂閱
191  40.7k

引用:
原帖由 Peterwong_1234 於 2017-3-26 05:07 PM 發表 查看引用來源
Hi Karen,

想問下你本身鐘唔鐘意男仔錫你下面?  如果唔駛擔心會有bb, 你鐘意男仔用套定唔用套?  

唔好意思, 之前冇追過你d post, 所以唔知 :smile_35:
都幾鐘意比人錫下面架,
其實用不用套肉體感覺不出分別,老公平時用狗仔式我真係唔知佢帶咗套未,唔安全日子成日都要提佢帶咗未。
但心靈上就差別大。

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2017-3-26 10:47 AM 發表 查看引用來源

我也找不到,我記得有C兄POST過我PM,但DEL咗
會唔會有其他ching有:')感激萬分

引用:
原帖由 sy0103 於 2017-3-27 01:58 AM 發表 查看引用來源

會唔會有其他ching有:')感激萬分
我有收藏。
http://m.188channel.com/index.ph ... amp;extra=page%3D59

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2017-3-27 12:20 AM 發表 查看引用來源

都幾鐘意比人錫下面架,
其實用不用套肉體感覺不出分別,老公平時用狗仔式我真係唔知佢帶咗套未,唔安全日子成日都要提佢帶咗未。
但心靈上就差別大。
我都好喜歡奶妹妹

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2017-3-27 12:20 AM 發表 查看引用來源

都幾鐘意比人錫下面架,
但心靈上就差別大。
我老婆都好鍾意俾人錫下面,一錫就好似開水喉
Karen 有冇考慮食避孕藥? 可以放心咁享受體內的暖流。

引用:
原帖由 Righthand 於 2017-3-27 03:01 PM 發表 查看引用來源

我老婆都好鍾意俾人錫下面,一錫就好似開水喉
Karen 有冇考慮食避孕藥? 可以放心咁享受體內的暖流。
唔考慮,
食避孕丸荷爾蒙會失調同易癡肥,
減肥好艱苦的呢!

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2017-3-27 04:02 PM 發表 查看引用來源

唔考慮,
食避孕丸荷爾蒙會失調同易癡肥,
減肥好艱苦的呢!
難怪我老婆咁嘅的身材。

Update 8

不想這樣就結束,我推開他,把他按在床頭上,
我大字形跪趴在他頭上,讓他舐弄著我,這樣也可讓他回一回氣,
而他也很賣力,一時大力吸吮,一時伸條舌入嚟舐,
突然強烈感到很想吸啜他的陰莖,我擰轉身趴落去变成69姿勢,
張開口唅住佢JJ,好似食軟雪糕咁同珍寶珠咁,又舐又啜佢。

最攞命就係佢輕咬我粒豆豆,帶來的搔癢和快感,
我再忍唔住爬上前,手握龜頭快速撥弄陰核,
就好似用玩具自己玩弄一樣,好快陰核高潮的臨界點,
我在想咁樣插進去,他一定很快堅持不住射在裏面,
本來想就咁令到陰核有高潮,再幫佢出嘢就算。

太遲了...陰核高潮已傳來的快感令我失控,
處於興奮狀態中的我,接受程度無限放大了,很想讓他射進來
當知道下一刻會發生的事情,心臟跳動得更劇烈,胸口也起伏不定,
正當在猶疑之際,已經不自主地握住陰莖對準陰戶掃開陰唇之後就坐落去,
一下子成條陰莖入晒嚟,仲頂到好入,
我不斷前後搖曳佢陰莖,依種體位同則插一樣陰莖入得最深,
仲會一直刺激着G點,比抽插來得更興奮。

搖左拾幾下,IT仔就話要射啦,
我冇回應佢,只係加快搖擺速度,
陰道在高潮嚟之前再度收縮着,肉牙緊咬住陰莖,
和這樣粗大的陰莖做真是非一般,完全能感受陰道充實,
陰莖突然變得更硬更粗壯,還在劇烈跳動,我知佢射緊出嚟,
我就話射晒入嚟我道,姐姐好想要。
温熱的精液一次、兩次、三次的射滿了陰道,
精液使陰道內变得更濕滑,就風狂咁搖,肉棒肆虐攪動
終於到了高潮來臨的一刻,全身肌肉都抽搐緊,
雙手拼命抓緊床單,咬實牙根呻吟喊叫,享受着高潮過程,
過後眼角亦有少許淚水流出,真係好正,
可能第一次接受老公以外的人射進來,依個高潮嚟得好强烈,

我哋不約而同喘著氣,全身都冒出汗水,

~完~

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2017-3-29 02:34 PM 發表 查看引用來源
Update 8

不想這樣就結束,我推開他,把他按在床頭上,
我大字形跪趴在他頭上,讓他舐弄著我,這樣也可讓他回一回氣,
而他也很賣力,一時大力吸吮,一時伸條舌入嚟舐,
突然強烈感到很想吸啜他的陰莖, ...
好正~~
射完之後再插會出好多白泡
果個情景堅正

引用:

都幾鐘意比人錫下面架,
但心靈上就差別大。
女仔中意俾錫下面其實就=男人中意俾人含咁
當男人奶得女人舒服既時候好有成功感嫁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆