上一頁下一頁
發新話題

分手後沉淪過迷亂過....清醒後好想記低呢一切

收藏  |  訂閱
396  45.2k

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-18 10:48 PM 發表 查看引用來源

師兄俾面ja~~~
大家傾下計...
咁都要你有面子先得既

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-10-18 10:28 PM 發表 查看引用來源

我排隊報名a
冇隊邊有得排~~~

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-18 10:49 PM 發表 查看引用來源

唔壞~~我鍾意一個一個....唔會重複
咁等你下次UPDATE LA

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-18 10:49 PM 發表 查看引用來源

冇隊邊有得排~~~
咁我直接報名應徵啦

更新#4

果朝我走左之後我就約朋友出左街, 差唔多下晝3點幾佢msg我話岩岩訓醒問我今晚一唔一齊食飯? 哈……我有dd開心但又要扮下矜持咪話約左人,不如下星期六丫……就係咁我地約左會再見面,因為之前傾計有講過佢識煮野食, 所以好自然呢餐就係由佢親自落廚…….星期六係屋企等佢收工就同佢去左屋企附近街市買送,之後返去佢度我就坐係度等食….佢話呢餐係為我煮, 哈….DRY左咁耐o既我聽到已經好lum:smile_o05:….食完睇電視到差唔多10點零我咪話要走, 佢話咁夜點解要走?我咪話….唔走再過夜我就搬入黎ga la~係男人聽到一個咁o既女人講野都會嚇到縮手啦~~佢就偏偏話”好呀,聽晚你就執埋d衫過黎” 就係咁…..又俾佢拉左埋張床度錫, 今次佢好溫柔, 完全唔係好急果隻, 可能佢都知道我飛唔出佢手指隙啦~佢一邊錫一邊話果次攪完我之後晚晚都諗住我,佢話今晚一定唔會咁易俾我走, 哈哈….我話”小朋友, 有隻餓虎入左你屋企,你應該都冇咩得淨”:smile_o10:就係咁開始….佢開始除我d衫,由咀慢慢錫落條頸,再由心口啜我粒lin lin….但佢隻手已經向下再進攻,佢摸到我條底底就停左啜我, 上番黎問我”點解你d底底濕哂o既?” 我冇出聲反而起身就禁低左佢變成我係上面做主動,我哄埋佢度同佢講姐姐今晚就要吸乾你” 我先向佢耳仔邊吹左啖氣再伸條脷lam佢耳窿錫佢耳珠,我聽見佢呼吸好重原來佢敏感地方係呢度,之後我就錫落佢條頸啜下佢粒lin,不過好似反應唔太大…..之後我就摸下佢小k,其實我都有d掛住佢架, 掂到佢已經好硬,我隔住條底底磨下佢, K已經捉住我隻手伸入佢條under度要我直接去摸佢, 好熱好粗, 我已經忍唔住除左佢條under望左一陣就一口吞左佢….就係呢一下佢竟然”啊”左一聲….我冇理大k因為好努力咁服侍小k,一邊啜小k佢好似仲漲左d….我其實含得有d辛苦, 但聽到K o既呻吟聲我又好滿足,之後佢好快就拉番我上黎要我訓低佢就想入黎,其實佢都唔知我等左幾耐….佢插入黎果下真係好正,我話慢慢黎我驚我頂唔順,但佢話”唔得呀,你下面包到我好緊….好緊….你頭先含得我舒服,攪到依家好想射…”就係咁佢講完開始加快左速度,插左幾下…佢就射左….點解?? 乜小鮮肉就係咁ga咩????:smile_o14:

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-18 11:45 PM 發表 查看引用來源
更新#4

果朝我走左之後我就約朋友出左街, 差唔多下晝3點幾佢msg我話岩岩訓醒問我今晚一唔一齊食飯? 哈……我有dd開心但又要扮下矜持咪話約左人,不如下星期六丫……就係咁我地約左會再見面,因為之前傾計有講過佢識 ...
真係咁緊???有無得試下??

妹妹咁緊 夾死佢啦哈哈

緊得咁緊要咩.我又想試下
引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-18 11:45 PM 發表 查看引用來源
更新#4

果朝我走左之後我就約朋友出左街, 差唔多下晝3點幾佢msg我話岩岩訓醒問我今晚一唔一齊食飯? 哈……我有dd開心但又要扮下矜持咪話約左人,不如下星期六丫……就係咁我地約左會再見面,因為之前傾計有講過佢識 ...

樓主應該都幾靚女,咁受男生歡迎,
同埋好容易濕咗,唔係絕色佳麗都係
美人包子啦

引用:
原帖由 gn00482067 於 2016-10-19 12:04 AM 發表 查看引用來源
妹妹咁緊 夾死佢啦哈哈
佢講啫,後生仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆