上一頁下一頁
發新話題

同SP GYM房扑野 Updated !

收藏  |  訂閱
191  49.4k

引用:
原帖由 HKRookie 於 2016-10-8 03:37 PM 發表 查看引用來源
great sharing, reminds me of similar encounter at my work place
同道中人?你有喺gym做開架?

引用:
原帖由 slutt 於 2016-10-8 08:57 PM 發表 查看引用來源

同道中人?你有喺gym做開架?
反而我係gym room好少見到有女仔:smile_45:

引用:
原帖由 rainbow39 於 2016-10-8 09:13 PM 發表 查看引用來源

反而我係gym room好少見到有女仔:smile_45:
無錯,一般白痴妹覺得一做gym就變根肉人,所以勁多女仔怕做運動

引用:
原帖由 slutt 於 2016-10-8 09:22 PM 發表 查看引用來源

無錯,一般白痴妹覺得一做gym就變根肉人,所以勁多女仔怕做運動
有時做gum都想睇下女女架嘛,點知睇黎睇去都係仔
不過有次見到一個女仔係到跑機,個pat pat 正到想拉走佢啪啪啪!

引用:
原帖由 slutt 於 2016-10-8 09:22 PM 發表 查看引用來源

WOW~你icon個PATPAT好翹呀!睇見都想啪啪啪到你個PATPAT係咁彈騰騰呀!:smile_34:
你有做開GYM,跳舞同扑嘢,做得多自然會有肌肉線氣會令你整個人好SEXY又健康D嘛!

引用:
原帖由 Gab15 於 2016-10-8 10:10 PM 發表 查看引用來源

WOW~你icon個PATPAT好翹呀!睇見都想啪啪啪到你個PATPAT係咁彈騰騰呀!:smile_34:
你有做開GYM,跳舞同扑嘢,做得多自然會有肌肉線氣會令你整個人好SEXY又健康D嘛!
所以點可以唔食大隻仔喎

可唔可以post之前icon D pat相,俾大家可以出下火。
留定大量子彈,今晚盡射。Thank you!

引用:
原帖由 slutt 於 2016-10-8 11:09 PM 發表 查看引用來源

所以點可以唔食大隻仔喎
又唔見你嚟食我既?我又係大隻仔喎!:smile_45:

都係做運動啫

引用:
原帖由 slutt 於 2016-10-8 08:56 PM 發表 查看引用來源

但其實舉幾重都show off唔到,一見到教練咪又係笠水
見到你一定唔笠喇。 仲凸晒出黎添呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆