上一頁下一頁
發新話題

OL日記 - 第16集 <完> (21/5更新) #202

收藏  |  訂閱
212  91.6k

我愛OL呀!!!

引用:
原帖由 可可queena 於 2016-2-26 09:15 PM 發表 查看引用來源
就在呢個尷尬的時候,Jeff電話響,應該係佢屋企人通知佢拜年的時間。我迅速分析現時情況:Jeff係我識左大半年的同事,見面只係幾次,平時聯絡都係公事為主,間中吹水,只係最近先有其他聯誼活動。而相熟多年的亞KEN, ...
唉,次次都有新花款,今次又冇戲肉睇住!

多謝~
引用:
原帖由 *smith 於 2016-2-27 12:07 AM 發表 查看引用來源
我愛OL呀!!!

咁你想用咩姿勢呀...而家去寫囉...
引用:
原帖由 petermu 於 2016-2-27 12:35 AM 發表 查看引用來源

唉,次次都有新花款,今次又冇戲肉睇住!

Jeff講完電話,望住我,有d欲言又止咁。

感覺還有文章

想留低過夜嘛
引用:
原帖由 mjordan109 於 2016-2-27 08:47 AM 發表 查看引用來源
Jeff講完電話,望住我,有d欲言又止咁。

感覺還有文章

引用:
原帖由 可可queena 於 2016-2-27 07:03 AM 發表 查看引用來源
咁你想用咩姿勢呀...而家去寫囉...
唔好玩我呢啲細架啦!點敢指你寫呀,但我想兩篇入面,起碼有一次高潮位啦!

唉...我都唔知點算
有師兄話呢兩集冇愛又走甜,唔多吸引
我認真地檢討中
引用:
原帖由 petermu 於 2016-3-1 04:59 AM 發表 查看引用來源

唔好玩我呢啲細架啦!點敢指你寫呀,但我想兩篇入面,起碼有一次高潮位啦!

第12集

上回講到我去亞權屋企拜年,著住亞權的白色底衫,比佢舐到件衫變透明,跟住舐緊我下面….
亞權將我雙腳再擘開d,輕輕含住我豆豆,再伸入去打圈咁轉,佢條脷愈來愈犀利,每次比佢舐幾下,我d淫水就不停流。

「嗯…呀….權呀…」

亞權將雙手向上移,搓我胸,將我lin lin扯起又搓,條脷就繼續舐我。

「權….我想要呀…屌我啦….好想要呀…」

佢爬返上黎,帶套,將鐵棒放去門口,磨左幾下,突然就插左半條入黎,抽出少少,就用力插哂全條..我情不自禁夾實佢

「Jamie呀…比你夾死喇…」

就喺呢個時候,我電話響,呢個時候緊係唔會去聽啦,於是我攬住亞權,示意佢可以繼續。點知佢好衰咁抽返條J出黎,去幫我拎電話………

「咦…仔黎架喎…Jeff………咩人?」

「同事…放低個電話啦………你屌緊我架…專心d……」

佢好淫咁一笑,幫我接左個電話,跟住遞比我…….咁我冇理由唔聽丫…

「Jamie?做緊咩呀?」電話傳黎Jeff精神奕奕的聲。我深呼吸幾下….盡量以平靜的聲線講野。

「冇咩丫…做運動囉…過年食得多野嘛………….丫!」亞權竟然突然插入黎!!搞到我忍唔住叫,我瞪大眼警告佢,點知佢擺個無辜表情,跟住慢慢咁郁。我咬住下唇,盡量克制住,但佢緩慢的抽插,簡直係折磨。

「有冇事呀,做咩突然叫?」

「冇咩事…以為有曱甴…睇錯…你搵我咩事?如果唔急,我陣間打比你丫。」亞權呢個衰佬奸笑,然後開始加速。

「我…我想約你初七一齊食飯之嘛…」

其實我聽唔清楚佢約初幾,不過我想快d收線,就應承左佢,打算之後再confirm日期。佢聽到之後好似好興奮咁,食飯之嘛…不過我冇時間細想,好快就收線。

「衰人! 要我聽電話仲要插入黎!」

「我想比人知道,你比我屌緊。」

「你隻衰野丫! 」我知道呢個時候講咩都冇用,決定報復!! 我用力收緊下面,將佢夾得更實,用力十秒左右就放鬆幾秒,連續3次之後,我將腰向上頂。

「嘩…你竟然識呢招…想夾到我射?!」佢用力按住我雙手,跟住瘋狂地抽插,我想夾都夾唔實….只可以用大脾夾住佢腰,承受佢一次又一次的衝激。我的高潮突然黎到,第一次high到有d暈…隨即聽到佢低叫一聲…我感到一陣熱流……比男人內射其實真係好舒服……咦!! 佢有帶套架喎!! 咩黎架?!

我用力推開佢,坐起身,低頭…見到有少少白色液體由小穴流緊出黎…….而亞權帶住套的jj…都有精流緊……………頂….個套穿左!!!!!!

「呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!點算呀!!!!!!!!!!」

「你係危險期?」佢個樣都好震驚,但係又好似有d暗爽。

我回憶起上次period…「呢幾日應該安全。」

「嗯…咁唔駛擔心啦。」佢扔左個套。

「咩牌子黎架…下次唔好買……你……….有冇病架…」衝口而出之後,我先發覺自己太冇禮貌。

「梗係冇啦…你唔信我?!」佢似乎有d嬲。

我立即過去攬住佢安撫,「梗係信你啦…信唔過你d對手之嘛。」

「你信唔過自己?」佢都攬住我:「我呢一年都只有你,舊年做過body check,放心啦。」

聽落真係sweet喇,但我地第一次見面只係幾個月前,「又話早幾個月分手?而家又話成年都係得我,吹水怪!」

「我同佢分手前好耐已經冇做喇…」佢幫我清理乾淨,我地再次瞓返落床,攬住傾計。

「點解ge?」

「鍾意左個小妖精囉…搞到成日心掛掛…分手都係因為佢。」

「哦…」我實在唔知點答,剛剛做完咁親密的事,而家又聽佢講其他女人,感覺好奇怪。而且高潮過後,有d攰……開始想瞓覺…..

「不過頭先中出左小妖精…好正!」
我聽到之後即刻O咀,「吓……………….」佢低頭錫左我一啖,「我鍾意左你好耐…我都唔知點解,即使未見過你,甚至唔知你咩樣………都比你呢個小妖精迷住!」

<待續>

有床戲喇!! 有高潮!! 再加中出!! 仲加埋愛情元素!!

我都想比個LIKE自己,哈哈:smile_o12:

跟住要遲少少先UPDATE喇,我呢個學生妹要閉關讀書

引用:
原帖由 可可queena 於 2016-3-2 10:34 PM 發表 查看引用來源
你……….有冇病架…...
笑咗!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆