上一頁下一頁
發新話題

小cat與他的故事update~P14 #196

收藏  |  訂閱
200  18.9k

引用:
原帖由 小魔cat 於 2015-10-30 02:16 PM 發表 查看引用來源
啊~好勁好深啊:O

咁你幾時出文呀,小姐:smile_27:

快架啦~我就到出啦~:p

回覆 30# 的帖子

當然有啦..又睇故仔..又推你嘛

引用:
原帖由 小魔cat 於 2015-10-30 02:56 PM 發表 查看引用來源

已推到你幾日幾夜了

引用:
原帖由 小魔cat 於 2015-10-30 02:56 PM 發表 查看引用來源

推下

引用:

要再大力推~推快D呢😂

好啦好啦,依架出啦

引用:
原帖由 小魔cat 於 2015-11-1 02:03 AM 發表 查看引用來源
好啦好啦,依架出啦
真係唔推你都唔比反應,哈哈

續上回啦:smile_39:
話說~上車前,小cat係有機會走,但個下小cat個心仔已經跳到影響個腦都亂,就係咁,跟左a返佢屋企。上到a屋企,入到門口,鞋都未除,佢就。。。。。。:smile_24:
一下就錫落我個咀仔,個時都未準備好,下意識就只有推開~反抗,點知a一下就好大力捉實左我,然後……然後……a就將小cat對手反左去背後面,再用佢條呔………綁住左…小cat對手仔:smile_27: :smile_27: 就係咁,小cat已經貓隨床板上,任a魚肉
a先錫我咀仔,然後轉錫我耳仔,頸,左邊錫完到右邊,而我就合埋眼,開始心跳加速,a對手開始解開我d衫鈕,再拉低,露出左膊頭同bar帶,a一下就細細力咬左落去(其實小cat鍾意俾人咬下架:smile_39: )我已經忍唔住嗌左出黎,就依個時候,a對手已經開始係小cat心口徘徊中,a好溫柔,不急不燥咁按小cat心口個對波仔,一下一下,好舒服…
嗯~呀~:smile_13:
之後a就將小cat抱起左……:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆