上一頁下一頁
發新話題

分享搵男按摩師按摩之經歷,更新於#100(不喜勿插)

收藏  |  訂閱
173  43.9k

回覆 88# 的帖子

不用唔開心、好似我同網友開cam玩過、他們就不會懷疑妳了!

同感
我平均一個月都找二三次按的確實很舒服
引用:
原帖由 anna3664 於 2015-7-8 06:58 PM 發表 查看引用來源
其實依個係一個男女平等嘅年代,好多嘢男人做得,點解我地女人唔做得。以前聽男人講揼邪骨,佢地講係唔會同女按摩師發生任何性行為,只係攪得比女技師按下,都會有寧舍唔同嘅感覺!
近來悶悶地,見到有同事介紹男按 ...

Anna....still at kenting ??

引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2015-9-8 01:30 PM 發表 查看引用來源
Anna....still at kenting ??
係呀

引用:
原帖由 anna3664 於 2015-9-10 06:45 PM 發表 查看引用來源

係呀

Can you pm me your wechat??

回覆 43# 的帖子

enjoy your trip and awaiting your update

引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2015-9-10 09:00 PM 發表 查看引用來源
enjoy your trip and awaiting your update
無嘢做,所以在台灣hea吓先

我是马来西亚女生。在这里我有一位男生朋友帮我做按摩的。我特别喜欢及安全的。有姐妹来吉隆坡我可以接受他吧。

引用:
原帖由 bffbff2015 於 2015-9-14 09:16 PM 發表 查看引用來源
我是马来西亚女生。在这里我有一位男生朋友帮我做按摩的。我特别喜欢及安全的。有姐妹来吉隆坡我可以介绍他吧。

anna...still at taiwan ?? long vacation ??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆