上一頁下一頁
發新話題

Phonesex 性事update*速報 #576 p.39 深夜與潛在性奴向囡囡Phonesex~*

收藏  |  訂閱
616  90.3k

引用:
原帖由 S_2012 於 2015-10-3 08:41 PM 發表 查看引用來源
係呀,一啲一埋口就知玩完就完
如果一岩咀型就會玩得好爽好HIGH~
認同呀
所以都係要傾下先開始玩

引用:
原帖由 lkc0712 於 2015-10-3 08:44 PM 發表 查看引用來源

認同呀
所以都係要傾下先開始玩
有d可能佢自己玩開,只要你一引到佢投入就黎料
最鐘意之後要佢點做佢就照做,最爽

引用:
原帖由 S_2012 於 2015-10-4 09:43 AM 發表 查看引用來源
有d可能佢自己玩開,只要你一引到佢投入就黎料
最鐘意之後要佢點做佢就照做,最爽
會架,尤其系D熟女,一啱feel,叫佢地点玩都得

你有冇玩過呀

引用:
原帖由 volumecho 於 2015-10-4 02:06 PM 發表 查看引用來源
你有冇玩過呀

sorry 寫錯

引用:
原帖由 volumecho 於 2015-10-4 02:01 PM 發表 查看引用來源

會架,尤其系D熟女,一啱feel,叫佢地点玩都得

哈,我有玩過,記得個陣條女不停叫自己係cheap雞,我係大佬隻cheap雞
吊我啦,吊x死我啦!玩完成身汗,少有可以玩到咁爽~個時第一次試,都有d嚇親,但依家諗翻係好爽:smile_47:

引用:
原帖由 S_2012 於 2015-10-4 07:32 PM 發表 查看引用來源
哈,我有玩過,記得個陣條女不停叫自己係cheap雞,我係大佬隻cheap雞
吊我啦,吊x死我啦!玩完成身汗,少有可以玩到咁爽~個時第一次試,都有d嚇親,但依家諗翻係好爽:smile_47:
記得第一次同熟女玩,佢四十幾歲,升

引用:
原帖由 S_2012 於 2015-10-4 07:32 PM 發表 查看引用來源
記得第一次同熟女玩,佢四十幾歲,我當時三十,佢未玩過,但又想試,於是就慢慢引渡佢,熟女個然吾同,好快好投入,又夠放,吾使好耐,就好high

引用:
原帖由 volumecho 於 2015-10-5 08:47 AM 發表 查看引用來源

記得第一次同熟女玩,佢四十幾歲,我當時三十,佢未玩過,但又想試,於是就慢慢引渡佢,熟女個然吾同,好快好投入,又夠放,吾使好耐,就好high,呢個熟女有兩個仔,廿幾歲,佢同老公分開左,初時傾下無謂野,工作呀,家庭呀甘,熟絡左後,就問下佢性需要大吾大,佢話都好大,成日DIY,傾下傾下就問佢濕吾濕,佢話條底底濕、

支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆