上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
200  3.2k

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-25 03:13 PM 發表 查看引用來源
好yeah 佢答應了,今晚放工一齊走,唔知有沒有後話,好期待!!!
如果佢今晚肯黎我到睡,咁就完美!

扮飲醉扮唔舒服要佢送你返屋企!入屋之後擒佢啦!飽死

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-25 03:19 PM 發表 查看引用來源
我在想,點樣令佢上我屋企,我等依日等了很久

唔一定要屋企 吃飯開支酒。扮醉 上酒店啦 上你屋企幫整水喉咩

酒未必得,佢完全唔鐘意,我自己都要開車,唔舒服可以考慮。
今晚佢上黎,一定好好服侍佢,慢慢幫佢含,haha
引用:
原帖由 zeddd 於 2015-5-25 03:23 PM 發表 查看引用來源

扮飲醉扮唔舒服要佢送你返屋企!入屋之後擒佢啦!飽死

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-25 03:30 PM 發表 查看引用來源

飲咖啡囉:smile_30:

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-25 03:30 PM 發表 查看引用來源

希望越大!失望越大!
可能他得幾下貨仔早洩男!
甘你會明白點解佢會拒絕哂d女!
Have fun lol

當可以同一個咁完美男人上床,簡直夢想!
眼大鼻高嘴細臉尖,高6呎,身材健硬,談吐得體,斯文,想起佢係床上粗暴對我,咁就正!
引用:
原帖由 zeddd 於 2015-5-25 03:38 PM 發表 查看引用來源

希望越大!失望越大!
可能他得幾下貨仔早洩男!
甘你會明白點解佢會拒絕哂d女!
Have fun lol

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-25 03:47 PM 發表 查看引用來源
當可以同一個咁完美男人上床,簡直夢想!
眼大鼻高嘴細臉尖,高6呎,身材健硬,談吐得體,斯文,想起佢係床上粗暴對我,咁就正!

一嘗心願!玩盡佢:smile_47:

等 update lol

希望佢係我訓埋,今晚址乾佢,然後大家仲要唔洗返工
引用:
原帖由 zeddd 於 2015-5-25 03:50 PM 發表 查看引用來源

一嘗心願!玩盡佢:smile_47:

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-25 04:24 PM 發表 查看引用來源
希望佢係我訓埋,今晚址乾佢,然後大家仲要唔洗返工

一於甘話啦,,,等你update 戰況:smile_04::smile_04:
富婆大戰混血型男:smile_03::smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆